- Vi skal slå tilbake

Skrtel håper Liverpool har klart å legge det skuffende 1-1-resultatet mot City bak seg. Nå må inntrykket rettes opp med mot Real Madrid. Dudek advarer mot flere Liverpool-spillere.

Martin Skrtel håper spillerne har lagt bak seg den skuffende kampen mot Manchetser City i helgen. Nå er det viktig å slå tilbake med positiv opplevelse mot Real Madrid. Liverpool må vise at de er å regne med i Europa denne sesongen.
- Man City hører i fortiden til nå, og det er ingenting vi kan gjøre for å endre det som skjedde i den kampen, sier 24-årigen til Liverpool Echo.

- Alt vi kan gjøre nå er å ha fokus på neste kamp, og i dette tilfellet er det Real Madrid i Champions League. Det er bra at vi har en så stor kamp å konsentrere oss om.

- Alle var skuffet på søndag fordi vi virkelig ønsket å vinne den kampen, men vi må legge det bak oss og se fram til Real Madrid. Det er en svært viktig kamp for oss.

- Real er i god form, og de hadde en flott seier i helgen, men vi har en god statistikk i Europa, og nå må vi reagere på den rette måten.

Dudek advarer mot flere Liverpool-spillere
Steven Gerrard og Fernando Torres pleier å være Liverpools viktigste spillere, men Jerzy Dudek advarer sine lagkamerater i Real Madrid. De røde har flere kvalitetsspillere.
- Torres har stor fart, og han er en spiller som kan utgjøre en forskjell. Jeg vil tro det er feil å velge bare én Liverpool-spiller som kan være farlig, sier Dudek.

- Pepe Reina er en fremragende keeper, mens i forsvar har Jamie carragher store ferdigheter i luften. Gerrard og Xabi Alonso spiller med hurtig tempo på midtbanen, og dette danner en flott ryggradet i laget deres.

Dudek spilte 186 kamper for Liverpool i perioden 2001-2007. Han vil for alltid huskes for fremragende spill i Champions League-finalen mot AC Milan i 2005.