- Vi skulle gjerne ha vunnet et trofé

Avtroppende daglig leder, Rick Parry, oppsummerer sesongen i LFC Magazine. Han peker på klar fremgang, men er likevel skuffet over at all den harde jobbingen ikke resulterte i et trofé.

- Bill Shankly sa at Liverpool eksisterte kun for en ting, og det var å vinne trofeer. Det oppsummerer ambisjonene som denne klubben har, og vil fortsette å ha. En sesong uten sølvtøy å vise til er skuffende, med tanke på innsatsen som er lagt ned, sier Parry.

Samtidig ser han optimistisk på fremtiden etter fremgangen som har vært vist det siste året.

- Vi har plukket flere poeng enn noen gang før i Premier League, vi toppet tabellen i korte perioder i sesongens siste måned. Vi hang med i tittelkampen til nest siste kamp. Dette er stor fremgang, og vi ser tilbake på en sesong med mange høydepunkter.

- Målet før sesongstart var å nærme oss våre største rivaler. Vi har tatt 14 av 18 mulige poeng fra Manchester United, Chelsea og Arsenal, noe som virkelig er tilfredstillende. Ikke minst var det morsomt å vinne på Old Trafford og Stamford Bridge.

- Vi husker alle den utrolige perioden som startet med at vi vant 1-0 over Real Madrid foran 85 000 tilskuere på Bernabeu. Deretter sjokkerte vi 75 000 tilskuere ved å score fire mål på Old Trafford. Dette ble fulgt opp med fem mål mot Aston Villa på Anfield, og hele landet begynte å merke seg våre gode resultater. Vi røk ut av Champions League for Chelsea etter en bemerkelsesverdig 4-4 kamp i London.

- Formen vår i gruppespillet i Champions League var svært oppmuntrende. Linket opp mot fremgangene i Premier League, har vi en fantastisk plattform foran neste sesong.

- Men vi har ikke vunnet noe trofé, og når du ikke vinner sølvtøy er du skuffet, da klubben eksisterer for suksess. Jeg har levd med slike forventninger daglig i min tid på Anfield. Jeg visste hvilke ambisjoner klubben hadde da jeg kom hit, for jeg har alltid vært Liverpool-supporter. Dette vil aldri endre seg. Fansen, spillerne og ledelsen ser frem til neste sesong. Ingen vil garantere at vi vinner ligaen neste sesong, men vi må henge med i tittelkampen igjen.