- Vi skulle ha scoret flere

Rafael Benitez mente at Liverpool kunne forbedret målforskjellen ytterligere, hvis de hadde utnyttet kontringer bedre, men berømmet samtidig sitt lag og Pepe Reina som satte rekord.

Liverpools manager lot være å dra på smilebåndet etter hvert som hans mannskap fikk hånden full med scoringer på Anfield, og selv om sjefen var fornøyd etter massakren mente han at de røde kunne ha pyntet ytterligere på resultatet.

- Laget gjorde det bra, men det er sant at jeg ikke er helt fornøyd siden vi kunne ha scoret flere mål på kontringer, slo Benitez fast til pressen etterpå.

- Vi spilte mot ti spillere og hadde tre eller fire sjanser til. Det hadde vært viktig å ta vare på dem da du aldri vet hva som kommer til skje med målforskjellen.

- Ikke misforstå, jeg er godt fornøyd, men du kan alltid bli bedre.

- Vi sa på forhånd at vi behøvde å gjøre vår jobb og vente å se om United gjør feil. Vi er nærmere dem, men de er fortsatt i en mye bedre posisjon. Vi må bare holde det gående, hver kamp er som en finale for oss nå.

- De vil vite at vi kan slå alle, men alle kamper er forskjellige og vi er nødt til å holde selvtilliten og resultatene oppe.

- Jeg vet ikke, du må snakke til Mr Ferguson, svarte Rafa på om han trodde United nå følte presset. - Mitt inntrykk er at Liverpool gjør det bra.

Rafael Benitez benyttet også anledningen til å rose Pepe Reina som ble den keeperen i Liverpool som har brukt færrest kamper til å holde buret rent 100 ganger.

- Pepe er en fantastisk keeper. De hadde noen sjanser og han gjorde det bra. Han har slått rekorden til Ray Clemence og jeg er virkelig glad på hans vegne, og jeg er også glad for at han har redninger som holder oss inne i kamper.

Før pressekonferansen ga Benitez sin sympati til familien til Bryce Morrison, mangeårig sekretær i Liverpool som døde på lørdag. - Han var et stort tap og gårsdagen var en trist dag.