- Vi var imponerende

Liverpool-kaptein Steven Gerrard scoret to mål mot Real Madrid i kveld og mente hele laget var imponerende. I morgen begynner spillerne å tenke på Manchester United.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener laget spilte med ære mot Real Madrid.

- Var imponerende, sier han.

Etter til tider å ha rundspilt spanjolene, sto det 4-0 på resultattavla på Anfield. I tillegg til Gerrards to mål, sto Fernando Torres og Andrea Dossena seg på scoringslisten. Etter Yossi Benyaouns mål på Santiago Bernabeu Stadion I Madrid for tretten dager siden, gjorde Rafael Benitez sine menn det tidlig klart at dette var en kamp de ville vinne og at de ville være blant de åtte som er med I hatten I kvartfinaletrekningen I Champions League.

- Vi gjorde jobben I den første halvtimen. Da var vi imponerende gode, sier Gerrard.

- Andre omgang handlet om å sikre seieren og heldigivis scoret vi et par mål til. Nå er vi alle veldig fornøyde. Det var viktig å vinne og booke plassen blant de siste åtte I Champions League. Det var en fantastisk lagseier I kveld, sa kaptein Steven.

Gerrard mente at spillerne burde gi en ekstra honnør til Yossi Benayoun etter sammenlagtseieren over Real Madrid.

- Han var fantastisk I første kamp, men måtte dessverre stå over nå med en skade. Dessverre ble han ikke klar til denne kampen, sa Gerrard.

Den neste utfordringen til de helrøde er intet mindre en en kort tur til Manchester for kamp mot United kommende lørdag, der det handler om å holde liv I tittelkampen I Premier League.

- Vi må få lov til å nyte kvelden og seieren over Real Madrid først. Så får vi begynne å tenke på Manchester United I morgen. Noen av spillerne trenger også behandling for småskader de fikk I kveld, sier en glad Steven Gerrard.