- Vi vil gi Unirea respekt

Kenny Dalglish understreker at Unirea Urziceni gjorde det bra i årets Champions League og er en motstander som Liverpool ikke vil ta lett på i Europa League.

Ambassadør Kenny Dalglish var representant for Liverpool under dagens trekning i Nyon, og dette var hans reaksjon etter at de røde skal møte Unirea Urziceni fra Romania:

- De tok åtte poeng i en vanskelig gruppe i Champions League mot lag som Sevilla, Stuttgart og Rangers, og det inngir respekt. Det er kanskje ikke et lag vi kjenner så godt til, men jeg er sikker på at Rafa vil få alt det materialet han behøver.

- Etter hva jeg forstår har de nå et spilleopphold til mars, men hvorvidt det vil være til hjelp eller hindring for oss gjenstår å se. Vi må bare sørge for at vi selv er optimalt forberedt.

- Angående neste runde er det en mulighet for at vi igjen skal til Istanbul, og gjenoppleve minner derfra, men det vil være å vise manglende respekt å prate om det nå.

- Det sier seg selv at vi helst skulle ha spilt videre i Champions League, men dette er situasjonen etter de resultatene vi hadde i gruppespillet. Det kan være vanskelig å akseptere, men vi vil ta Europa League på alvor. Det er alltid hyggelig å gå til jul og kunne se fram til spill i Europa på nyåret. Å vinne en turnering i Europa er alltid noe å trakte etter.