- Vi vil være klare

Rafael Benitez tror at et skadefritt mannskap vil være topp fokusert også etter en fantastisk uke, selv om han advarer for bortestatistikken til Aston Villa.

Med sine hurtige offensive spillere, samt styrke på dødballer, har Aston Villa vunnet ti bortekamper i Premier League denne sesongen. Ingen har vunnet flere. Gjestene har en full tropp å velge fra, med unntak av den danske midtstopperen Martin Laursen som ikke minst har vært viktig for dem på faste situasjoner.

Rafael Benitez advarer mot å se for langt fram og at man nå må ha like stort fokus på ettermiddagens kamp mot Villa som man hadde i de klassiske oppgjørene mot Real Madrid og Manchester United. Det fokuset har ikke blitt mindre etter at United i går gikk på en ny smell på Craven Cottage mot Fulham. Arbeloa, Alonso, Benayoun og Agger har blitt nevnt som usikre foran dagens møte på Anfield, men Rafa gir inntrykk av at han tror alle fire blir tilgjengelige.

- Vi må ha beina plantet på jorda og prøve å vinne mot Aston Villa, er den klare beskjeden fra Liverpools manager.

- Vi er i en god posisjon. I ligaen avhenger det fortsatt av hvordan United gjør det, men vi må gjøre vår jobb og se hva som skjer etterpå.

- Nå må vi glemme de siste kampene og spill i Champions League, og tenke kun på Aston Villa. Jeg tror alle vil være klare for det.

- Totalt sett har Villa gjort det virkelig bra, men å opprettholde nivået over ni måneder er ikke lett. De spiller imidlertid virkelig bra på bortebane, hvor de har vunnet ti kamper, slik at det vil bli vanskelig for oss.

- Arbeloa har trent i det siste, så vi håper at han vil bli klar. Alonso og Benayoun har hatt lette økter og vi vil se på søndag. Jeg tror bare Degen vil være ute.