- Viktig å beholde Xabi

Javier Mascherano uttrykker at det er viktig for Liverpool å beholde nøkkelspillerne, og Alonso er en av dem. Djibril Cissé ferdig i Sunderland.

Rafael Benítez har flere ganger uttalt at han ikke ønsker å selge Xabi Alonso, men manageren har ennå ikke bekreftet at spilleren blir på Anfield neste sesong. Spekulasjoner rundt Alonsos fremtid fortsetter. Real Madrids presidentkandidat Florentino Perez skal være ivrig etter å hente 27-åringen, og kan komme med et bud på spilleren dersom han vinner valget i neste måned. Javier Mascherano oppfordrer Liverpool til å avvise eventuelle bud på sin midtbanekollega.
- Forhåpentligvis kan de store spillerne i Liverpool bli værende og at vi kan hente inn enda en spiller til å forsterke laget, sier Mascherano til Livepool Daily Post.

- Når du har et lag i god form, er det viktig å beholde nøkkelspillerne, og Xabi er en av dem.

Cissé ferdig i Sunderland
Djibril Cissé har denne sesongen vært utlånt fra Marseille til Sunderland. Spissen har scoret 11 mål på 32 kamper for nordøstklubben, men Sunderland opplyser at utlånsavtalen ikke vil bli gjort permanent. Cissé returnerer nå til Marseille.