- Viktig å score først

Steven Gerrard mener kampens første mål blir svært avgjørende. Kapteinen håper på en ny skalp. Raul ikke bekymret om Liverpool scorer først. Diarra frykter Gerrard.

Liverpool har med en 1-0-seier i bagasjen fra første møtet med Real Madrid. Steven Gerrard vil se at de røde scorer først i returkampen på Anfield.
- Jeg tror det neste målet i oppgjøret vil bety enormt, uttaler Steven Gerrard til liverpoolfc.tv.

- Hvis Madrid får det, er det kamp igjen, og det er akkurat det som ikke skal skje. Vi ønsker å sørge for at vi får det, og så kan vi forsøke å drepe kampen.

Liverpool har tidligere sesonger slått ut Barcelona, Inter, Milan, Juventus, Chelsea og Arsenal. Gerrard er ivrig etter å sette Real Madrid på den listen.
- Vi har slått ut alle de beste lagene de seneste årene, og vi må sørge for at vi gjør det samme med Real Madrid. Jeg er sikker på at de er mer bekymret enn oss før kampen. De vet hvor gode vi er i Europa.

- Når det gjelder Europa, må vi ha troen. Defensivt og taktisk er vi uten plett og lyte, og vi har matchvinnere på laget. Det er ingen grunn til at vi ikke skal ha troen på tirsdag kveld.

- Vi må være klare til å prestere på samme nivå, om ikke bedre.

- Vi kan snu 0-1 til 2-1 på Anfield
Raul er derimot ikke så opptatt av om Liverpool scorer det først målet.
- Vi kommer ikke til å bli bekymret om Liverpool scorer tidlig. Vi kan likevel gå videre ved å vinne 2-1. Men vi ønsker ikke å være målløse frem til de siste minuttene, og så scorer de.

- Nøkkelen vil være et mål i første omgang, og deretter kan vi spille som i La Liga, tilføyer Sergio Ramos.

Diarra frykter Gerrard
Lassana Diarra, som tildigere spilte for Portsmouth, har god kjennskap til Liverpool etter tre år i Premier League.
- Vi må være kalde og rolige fordi vi kommer ingen steder om vi bekymrer oss for omgivelsene.

- Supporterne er høylytte og kan gjøre alt for å hjelpe laget sitt. Vi må stenge alt dette ute og fokusere på spillet.

- Gerrard er Liverpools beste spiller. Han har alt. Veldig få spillere har tilsvarende styrke, kraft og ferdigheter. Han står alltid ved sitt lags side.

- Og jeg trenger ikke å nevne en spiller som Torres, som alle i Madrid kjenner. Xabi Alonso og Jamie Carragher er også viktige spillere, men vi kan ikke tenke på dem. Vi må gjøre alt for å vinne kampen.