- Viktig med bortemål

Xabi Alonso krysser fingrene for at de røde klarer å score på Santiago Bernabeu, mens Alvaro Arbeloa mener at Real Madrid har blitt sterkere defensivt under Juande Ramos.

Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa har blitt interjvuet av Radio Marca angående Champions League-kampen mot Real Madrid på onsdag. Alonso mener at det blir svært viktig å gjøre et bortemål på Santiago Bernabeu, mens Arbeloa er imponert over Madrid-klubbens forsvar.

- Å score mål på Bernabeu blir veldig viktig for oss, da det vil gi oss håp foran returen på Anfield. Det vil øke våre sjanser til å gå videre, og vil gi oss et moralsk løft, slår Alonso fast.

- Dersom vi ikke klarer å score i den første kampen, vil det bli et enormt slag i ansiktet om vi slipper inn mål i returen på Anfield. I så fall blir vi tvunget til å angripe og ta større risiko. Det er helt åpent hvem som går videre, mener midtbanespilleren.

Arbeloa mener at Juande Ramos har forbedret Real Madrids defensive spill betraktelig siden han tok over manageransvaret hos den "kongelige klubb" i Madrid.

- Juande har forbedret Real Madrid defensivt. De slipper inn færre mål nå, og har forandret måten de tenker på i Champions League foran møtet med oss. Men vi har noen veldig gode spillere som er i stand til å gjøre målene som tar oss til neste runde, uttaler høyrebacken.