- Viktig med lokale spillere

Callaghan vet hva lokale spillere betyr for dagens lag. Gerrard og Carragher forstår klubbens historie og tradisjon. Hyypiä er et av Liverpools beste kjøp noensinne. To reservelagskamper omberammet.

Ian Callaghan spilte 18 år for de røde, og vant mange trofeer under Bill Shankly og Bobb paisley på 60- og 70-tallet. Som klubbens mestspillende, med 857 førstelagskamper, vet han hvor viktig tilstedeværelsen av lokale spillere, som Steven Gerrard og Jamie Carragher, vil bli i andre halvdel av sesongen når de røde skal forsøke å hente hjem ligatittelen for første gang siden 1990.
- I dag og i denne tidsalderen er det en stor bonus å ha spillere som har spilt for klubben i et tiår eller mer, uttaler Callaghan til Liverpool Echo.

- Gerrard og Carragher har vunnet nesten alt annet i løpet av sin tid i Liverpool, men ligaen er det alle ønsker. Premier League må være prioritet, og dette er den beste muligheten vi har hatt på lenge.

- Du ser på Liverpools lag i løpet av de siste seks eller syv årene, og til tross for alle spillerne som har signert, har våre to beste spillere vært Carragher og Gerrard.

- Å ha lokale spillere på laget utgjør en stor forskjell fordi de vet hva det handler om. De er begge fantastiske spillere, og de forstår historien og tradisjonen. De vet hva det betyr for fansen.

Callaghan er født i Toxteth, et stykke unna Huyton og Bootle, men har også stor sans for Sami Hyypiä. Finnen har til sommeren vært ti år på Merseyside.
- Sami har også vært en god tjener. Han må regnes som et av Liverpools beste kjøp noensinne. Uansett når han er på laget, så skuffer han aldri laget.

To reservelagskamper omberammet
Reservelagets kamp mot Sunderlands nest beste ble avlyst på tirsdag på grunn av frost på Haliwell Jones Stadium. Oppgjøret er omberammet til torsdag 2. april klokken 20.00 skandinavisk tid.

Liverpools førstelag er satt opp med åttendedelsfinale hjemme mot Real Madrid tirsdag 10.mars. Samme dag skulle reservelaget møte Manchester United hjemme. Reservelagskampen er nå flyttet til torsdag 12.mars. Avspark klokken 20.30.