- Vil savne Alonso

Harry Redknapp mener at Tottenham lyktes bra med taktikken i går. Han synes fraværet av Alonso var tydelig for Liverpool. Buchtmann på Tyskland U18. Honda kjenner til Liverpools interesse.

Tottenham vant en åpningskamp i Premier League for første gang på ni år da Liverpool tapte 1-2 på White Hart Lane i går. Harry Redknapp avslører overfor Daily Telegraph at han hadde drillet Tottenham-laget i forsvarsspill, og var derfor godt forberedt til møtet med Rafael Benítez' mannskap. Oppskriften for å slå Liverpool ligger i godt press.
- Forrige sesong beseiret vi Liverpool 2-1, men de kjørte over oss. I dag var det en annerledes historie. Vi kunne lett ha ledet med to mål til pause, sier Redknapp ifølge Daily Telegraph.

- Vi har jobbet svært hardt på trening med å legge press på lag. Hvis man trekker seg unna lag som Liverpool, vil de spille ballen på tvers i backfireren, jobbe seg opp til midtbanen med Javier Mascherano og så opp til enten Steven Gerrard eller Fernando Torres.

- Jeg var bekymret for hvordan Steven Gerrard kun lage problemer for oss, men med press begrenset vi ballinnehavet til Liverpool.

- I kampens siste 15 minutter ble det mye vanskeligere for oss fordi det tar mye ut av spillerne å sette inn press.

- Vi frustrerte Liverpool. Vi tvang dem til å spille langt. Våre to midtstoppere kunne bare heade ballen vekk.

Harry Redknapp synes det er merkbart at Liverpool nå spiller uten Xabi Alonso.
- De kommer til å savne ham. Han er en kvalitetsspiller. Jeg følte i dag at Liverpool ikke fikk ballen frem til Gerrard som spilte i hullet bak Torres. Det ville vært vanskelig å presse Liverpool slik om Alonso hadde vært på laget. Han er så lur. Han kan sende ballen ut til kantene med bare en berøring, sier Redknapp ifølge Guardian.

Honda klar over Liverpools interesse
Keisuke Honda i VVV Venlo har vært nevnt på ryktebørsen i forbindelse med en overgang til Liverpool. Midtbanespilleren hevder de røde har vært på tribunen for å følge ham, men føler seg tilfreds med tilværelsen i Nederland.
- Jeg ble fortalt før kampen (mot ADO Den Haag) at en speider fra Liverpool hadde kommet, skriver han på sitt offisielle nettsted.

- Jeg er veldig lykkelig og komfortabel med livet her, Folkene jeg har møtt er vennlige, og jeg føler meg ikke utenfor. Å flytte til en klubb i utlandet er ikke en mulighet jeg vurderer i øyeblikket, sier han til Eredivisie Live.

Buchtmann på Tyskland U18
Christopher Buchtmann er tatt ut i troppen på Tyskland U18. Onsdag 19.august venter kamp mot Saudi-Arabia U19 i Ingolstadt. Dagen etter står oppgjør mot Litauen U19 på programmet i Gerolfing. Begge kampene er en viktig del av forberedelsene til U17-EM senere i år.