- Vil vinne ligaen med Liverpool

Glen Johnson nølte ikke da han fikk sjansen til å gå til de røde fra Anfield, og ønsker å vinne titler og å bli en bedre spiller ved hjelp av Rafa Benitez og Liverpool.

- Jeg hadde en periode tidligere med Chelsea som bød på både gode og dårlige tider, men når en klubb som Liverpool vil ha deg er det ingen vanskelig avgjørelse, sier Glen Johnson til Liverpools hjemmeside i forbindelse med dagens presentasjon av ham på Melwood.

- Det er en fantastisk klubb - en av de beste i verden. Den har en stor historie og jeg ønsket å være en del av den.

- Hårene reiser seg når du kommer til Anfield og hører You'll Never Walk Alone selv om du ikke spiller for Liverpool, slik at du kan bare tenke det hvordan det vil føles når du tar på trøya for første gang.

- Vi har noen fantastiske spillere her og jeg ønsket å komme for å prøve å hjelpe Liverpool i å vinne ligaen. Gutta gjorde det meget bra forrige sesong, forhåpentligvis kan vi nå få enda noen flere poeng og stjele tittelen fra Manchester United.

- Vi ønsker å gjøre det så bra som mulig i alle turneringer, men alle spillerne her vil gjerne vinne Premier League og det ville vært en flott start.

- Jeg kan definitivt bli bedre, sier spillere som sist sesong ble valgt til den beste høyrebacken i Premier League av spillerne selv. - Alle spillere kan bli bedre og jeg ønsker å utvikle alle deler av mitt spill.

- Rafa har fortalt meg at han ønsker mer av det jeg viste det siste året, men han vil også at jeg skal bli bedre. Vi vil jobbe sammen for å oppnå det.

- I går var min første dag her og alle gjorde det de kunne for at jeg skulle føle meg velkommen. Jeg kjente Stevie og Carra fra før, men i går møtte jeg om lag 60 spillere! Peter (Crouch) og Jermaine (Pennant) sa at dette var en fantastisk klubb, men det visste jeg fra før. De sa at jeg skulle nyte hvert minutt.