- Villa-kampen blir viktig

Lucas Leiva håper at Liverpool kan avslutte 2009 med en seier over Aston Villa. Tirsdagens oppgjør på Villa Park blir svært viktig med tanke på kampen om å komme blant de fire beste.

Aston Villa spiller bortekamp mot Arsenal på Emirates klokken 14.30 i ettermiddag. Med hjemmeseier i den kampen vil avstanden opp til Villa på den viktige fjerdeplassen være fem poeng foran Liverpools bortekamp mot Martin O'Neills mannskap.

Lucas Leiva innser at Liverpool står foran en vanskelig oppgave på Villa Park tirsdag kveld, men brasilianeren håper at de røde nå kan bygge videre på gårsdagens seier over Wolves.

- Vi er glade, for vi trengte virkelig de tre poengene vi tok i går. Jeg synes vi spilte bra, og fortjente seieren. Nå må vi bygge videre på dette. Vi står foran en viktig kamp borte mot Villa, og vi vet at dersom vi slår dem vil vi være nærmere en plass blant de fire beste, uttaler midtbanespilleren til Liverpoolfc.tv.

- Som jeg har sagt tidligere, er hver eneste kamp som en cupfinale for oss nå. Vi må jobbe hardt i et forsøk på å vinne flere kamper på rad.

- Villa vil være en veldig vanskelig motstander, og vi har ikke mye tid til å komme til hektene igjen før den kampen, men vi vil likevel sørge for å stille godt forberedt og forsøke å få med oss alle tre poengene.

Lucas innrømmer at utvisningen at Stephen Ward gjorde oppgaven enklere mot Wolves i går.

- Det er lettere når du har en spiller mer på banen. De ble tvunget til å spille med bare en spiss, noe som gjorde oppgaven enklere for oss. Jeg mener utvisningen var riktig.

- Etter at vi ble en mann mer klarte vi å holde bedre på ballen. Vi skapte flere sjanser og gjorde to mål.

- Vi har fått en del kritikk den siste tiden, men når du ikke vinner fotballkamper og ikke spiller bra er det bare normalt. Vi vet vi har en god tropp og et godt lag. Nøkkelen med tanke på resten av sesongen er å finne tilbake selvtilliten.