- Ville vært uklokt med et klubbskifte

Daniel Agger innrømmer at han ville begått en stor feil dersom han hadde avslått Liverpools tilbud om ny kontrakt og forlatt klubben til sommeren. £1M for Hobbs? £750000 for Anderson?

Daniel Agger kom til enighet om personlige betingelser i en ny femårskontrakt som binder ham til Liverpool til 2014. Avtalen erstatter hans nåværende kontrakt som løper ut etter neste sesong.

Midtstopperen har slitt med å spille seg til fast plass i Liverpools startellever etter at han mistet nesten hele 2007/08-sesongen med et brudd i foten. Jamie Carragher og Martin Skrtel har blitt foretrukket på stopperplass av Rafael Benítez, så det virket en stund som 24-åringen var på utkikk etter ny arbeidsgiver. AC Milan og Juventus var linket til spilleren som kunne forlatt Anfield ved å kjøpe seg ut av sin kontrakt etter sesongslutt.

Dansken ser nå at Liverpool seiler opp som en seriøs tittelutfordrer til Manchester United de kommende sesongene, og det ville derfor vært uklokt å forlate en klubb i fremgang.
- Jeg har kommet til enighet om ny kontrakt, manageren har blitt enig om ny kontrakt, Steven Gerrard, Dirk Kuyt og noen andre spillere blir enige om ny avtale. Jeg tror dette viser at det er en oppfatning innad i klubben at vi bygger mot noe spesielt. Alle ønsker å være suksessfulle, og alle ønsker å være en del av det. Hvis ikke så tror jeg du begår en stor feil. Det er mye vi bør være stolte av denne sesongen, og det er vi, sier Agger til The Guardian.


£1M for Hobbs? £750000 for Anderson?
The Independent hevder at Liverpool får £1M for salget av Jack Hobbs til Leicester. Tidligere har et beløp på £500000 vært nevnt. For Paul Anderson skal overgangsummen Liverpool har avtalt med Swansea være på £750000.