- Voronin blir for dyr for Eintracht

Eintracht Frankfurt har hatt følere ute etter Andriy Voronin den siste tiden, men nå slår manager Michael Skibbe fast at Liverpool-spissen blir for dyr for Bundesligaklubben.

Den 30 år gamle ukraineren er en av spillerne som Liverpool etter sigende planlegger å kvitte seg med, etter at det ble bebudet at de røde må kutte i lønnsutgiftene. Eintracht Frankfurt har ifølge Liverpool Echo vært den mest åpenbare kandidaten til å overta mannen med hestehalen.

Voronin har hatt suksess i Tyskland tidligere, både på utlån hos Hertha Berlin i fjor, og også hos Borussia Monchengladbach, Mainz, Köln og Bayer Leverkusen.

Men en overgang til Eintracht Frankfurt virker nå med ett mindre sannsynlig, i og med at Bundesliga-klubbens manager slår fast at ukraineren blir for dyr i innkjøp.

- Vi har for få spisser på grunn av skadene til Ioannis Amanatidis og Martin Fenin. Men jeg tror ikke vi er i en finansiell posisjon til å kunne ha råd til å kjøpe en spiller som Andriy Voronin. Jeg tror virkelig ikke det, siteres Skibbe av Press Association.