- Yossi har gitt oss troen på ligagull

Lucas mener at Yossi Benayouns vinnermål på overtid mot Fulham har gitt spillerne virkelig troen på at ligatittelen havner på Anfield. Didier Drogba usikker for Chelsea. Trekning U20-VM.

Lucas mener at seieren på overtid mot Fulham har gitt de røde tro på at de endelig kan hente hjem ligamesterskapet. Liverpool tok over ledelsen i Premier League på lørdag takket være innbytter Yossi Benayouns vinnermål på tilleggstid, men merseysiderne falt ned på 2.plass igjen etter at Manchester United fulgte opp med å avgjøre på overtid mot Aston Villa i går.
- Jeg tror at vi virkelig har tro på at vi kan vinne ligaen nå. Vi fortjente seieren, spesielt måten vi spilte på i første omgang med fire avslutningen i treverket, men nå må i holde det gående, sier Lucas til Liverpool Daily Post.

- Det er fremdeles syv Premier League-kamper igjen. Vi må fortsette å jobbe hardt, men jeg tror vi har nok kvalitet til å vinne ligaen.

- Dette har gitt oss troen, spesielt fansen, uansett hva Manchester United klarte mot Villa. Vi er i en fantastisk posisjon nå, vi har selvtillit og alle spiller bra. Det er det viktigste, spesielt på slutten av sesongen, og alle er skadefrie.

Liverpool la de misbrukte sjansene bak seg og viste mental styrke ved å jobbe til siste fløytesignal for å sikre tre poeng.
- Vi visste at vi måtte holde det gående helt til slutt. Vi har tapt noen kamper i siste minutt, men Yossi beviste at troppen er viktig ettersom han km inn fra benken og scoret seiersmålet.

- Jeg kan ikke huske en tilsvarende 1.omgang. Jeg husker Real Madrid-kampen, men vi tok vare på alle sjansene våre da.

Javier Mascherano fikk en plass på benken mot Fulham fordi han først var tilbake fra Sør-Amerika på fredag, og Lucas fikk dermed tillit i startoppstillingen.
- Vi visste at Javier kunne være litt lsiten frodi han har hatt en lang reise fra Argentina. Det er alltid meget vanskelig. Jeg vet det fordi jeg har spitl for Brasil. Reisen tar lang tid.

- Men jeg var klar, fikk sjansen og måtte ta den.

Drogba usikker
Didier Drogba sto over Chelseas 2-0-seier mot Newcastle på grunn av en ankelskade. Spissen er også usikker til den første kvartfinalen i Champions League.
- Drogba ble skadet på trening, og hans ankel fikk en reaksjon på fredag. Vi får se om han kan trene på mandag og hvordan han klarer seg når han er med den medisinske staben, uttaler Chelaea-manager Guus Hiddink.

Trekning U20-VM
Liverpool kan få en rekke spillere med i U20-VM som arrangeres i Egypt fra 4.september til 16.oktober 2009. Ronald Huth (Paraguay), Krisztián Németh, Péter Gulácsi og András Simon (alle Ungarn), Mikel San José (Spania) og Dean Bouzanis (Australia) kvalifiserer for å delta. Trekningen av gruppespillet ble foretatt i går.
Gruppe A: Egypt, Trinidad & Tobago, Paraguay, Italia.
Gruppe B: Nigeria, Venezuela, Spania, Tahiti.
Gruppe C: USA, Tyskland, Kamerun, Sør-Korea.
Gruppe D, Ghana, Usbekistan, England, Uruguay.
Gruppe E: Brasil, Costa Rica, Tsjekkia, Australia.
Gruppe F: De forente arabiske emirater, Sør-Afrika, Honduras, Ungarn.