1000 protesterte mot Hicks og Gillett

Supportere gikk i protestmarsj mot Hicks og Gillett for oppgjøret mot Man U. Kampanjen for å få amerikanerne vekk fra klubben vil fortsette.

Ifølge Liverpool Echo stilte 1000 Liverpool-supportere opp i protestmarsj mot klubbeierne Tom Hicks og George Gillett i forkant av Liverpool-Manchester United. Demonstrasjoen gikk fra Liverpool's Supporters' Club i Breck Road til stadion før kampstart. Supporterne uttrykte bekymring for ledelsen og størrelsen på klubbens gjeld. Frasen "Get out of our club" ble gjentatt til stadighet.
- Det er bare en mulighet for oss å gjøre det klart hvor sterkt vi føler for klubben nå om dagen, uttaler Paul Rice, formann i Spirit of Shankly, til Liverpool Echo.

- Det er ikke en mulighet vi får veldig ofte, men vi vet hvor lojale de er når det kommer til kampene Liverpool mot Manchester Utd, og vi vet at de vil være der.

- Det er en dom over den situasjonen at på en dag da vi skal tenke på kampen, om hvem som er skadefrie til å spille, tenker vi på disse to i stedet.

Paul Rice erkjenner at marsjen trolig ikke kommer til å endre noe, men at supportergruppen kommer til å fortsette kampanjen.

- Isolert sett er jeg sikker på at det ikke vil ha noen effekt i det hele tatt, men det er en del av en helhetlig kampanje som vi vil fortsette med.

Han avviser at supportergrupen er ute etter å skape problemer.
- Jeg tror de må våkne opp og lukte kaffen. Det var Liverpool-supportere som fortsatt ventet på spillere den siste dagen under overgangsvinduet, og de skulle bli betalt av ikke-eksisterende penger.

- Vi må se på det større bildet dersom de to fortsetter i ledelsen. Vi er ikke noe nærmere et nytt stadion nå enn da de kom. Vi har kun en gjeld som er ti ganger større.