Ablett håper på opptur

Gary Ablett håper at hans reservelag skal finne formen i andre halvdel av sesongen. I kveld møter Abletts mannskap serieleder Sunderland om forholdene på Halliwell Jones Stadium tillater det.

En baneinspeksjon klokken 11.30 vil avgjøre om kveldens kamp går av stabelen. Dersom den gjør det, kan det sees direkte på LFC TV for de som har e-season ticket. Avspark er klokken 20.00.

Liverpool står uten seier på sine siste fire ligakamper, så Ablett håper 2009 skal bringe bedre tider.

- Vi må bli mer stabile. Vi har gode individualister i troppen, men laget har manglet den samhandlingen og lagånden vi hadde i fjor, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi har blitt nødt til å forandre en del på laget, og noen av spillerne har også underprestert så langt. Forhåpentligvis klarer vi å rette på dette i andre halvdel av sesongen. Hovedsaken nå er å forbedre spillet, legger han til.

- Forhåpentligvis har spillerne fått ladet batteriene i juleferien, og kan gjøre det bra. Det har vært vanskelig å gjennomføre treningene i det siste, da vi ikke har fått trent utendørs på grunn av værforholdene.

- Nå må vi avvente baneinspeksjonen for å se om det blir kamp i kveld. Forhåpentligvis kan vi spille, da jeg ser frem til kampen mot Sunderland. De er etter min mening det beste laget vi har møtt denne sesongen. De slo oss 2-1 i høst, og spilte veldig bra. Vi spilte en svak kamp den kvelden, men Sunderland er uansett det sterkeste laget vi har møtt. De har en god ungdomsavdeling under ledelse av Kevin Ball, og jeg mener de er favoritter til å vinne reserveligaen denne sesongen.

Før kveldens kamp er det hele 14 poeng som skiller lagene, og serieleder Sunderland har også spilt en kamp mindre enn Liverpool. De røde har faktisk kun Hull bak seg på tabellen.

- Det ser vanskelig ut med tanke på å forsvare tittelen denne sesongen. Det begynner å bli for få kamper igjen til det, medgir Ablett.

- Vi får bare holde det gående, da det fortsatt er mye å spille for, legger han til.

- Det blir vanskelig å ta igjen det tapte i forhold til lagene foran oss, men det er en merkelig serie der alt kan skje. Men vi må ha en utrolig kamprekke fra nå og frem til sesongslutt om vi skal blande oss inn i tetbildet. Men vi hadde det i fjor, så vi kan klare det igjen, avslutter reservelagets sjef.