Ablett imponert av Insúa

Ablett synes Insúa spilte en meget god kamp for reservelaget mot Southport. Glad for å ha Darby og Mackay-Steven tilbake. Flere sjanser for Amoo. Tre poeng til Gulácsi og Lindfield.

Liverpools reservelag vant 3-0 mot Southport i Liverpool Senior Cup. Det sto målløst etter 90 minutter, og det var først i ekstraomgangene Gary Abletts elever sikret seieren. Nå venter Waterloo Dock i finalen. Reservelagsmanageren nevner spesielt Emiliano Insua etter kampen.
- Insuá var toppklasse når det gjelder prestasjon og holdning, forteller Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Han var bra med fremover og var god med ballen. Vi håper han kan fortsette slik nå og sette press på Fabio Aurelio og Andrea Dossena.

- Jeg er også fornøyd med Gary Mackay-Steven. Han gjorde det veldig bra i sin første kamp siden pre-season.

- Det var også hyggelig å gi David Amoo fra akademiet en ny sjanse. Han kan være fornøyd med innsatsen. Han kommer til å få flere sjanser i fremtiden.

Ablett synes det var fint å ha Stephen Darby tilbake etter skade. Mikel San José og Martin Kelly var på landslagsoppdrag, og derfor spilte Darby midtstopper ved siden av Ronald Huth.
- Stephen gjorde en veldig god jobb for oss som han alltid gjør. Hvis du spør Stephen om å spille midtstopper eller keeper, vil han gjøre en god jobb for deg. Det er en slik proff han er. Vi er virkelig fornøyd med å ha ham tilbake.

Ablett var naturlig meget glad for å ha beseiret Conference North-laget Southport på Haig Avenue. Hjemmelaget måtte spille ekstraomgangene med med én mann mindre fordi innbytterkvoten allerede var brukt opp..
- Forholdene var vanskelige. Det var en god test for oss, men vi så til tider farlige ut på kontringer.

- Keeperen gjorde et par gode redninger, men da de ble redusert til 10 spillere etter å ha mistet en spiller med en hamstringskade i ekstraomgangene, klarte vi å vinne kampen.


Tre poeng til Gulácsi og Lindfield
Etter fem strake tap kunne endelig Hereford med Péter Gulácsi juble for seier. "The Bulls" vant 2-1 borte mot Carlisle.

I League Two spilte Craig Lindfield hele kampen da Accrington Stanley beseiret Darlington 1-0. Den tidligere Liverpool-junioren Jimmy Ryan scoret sitt tiende mål for sesongen og ble matchvinner på Fraser Eagle Stadium.