Ablett imponert over N'Gog

Gary Ablett er full av lovord om David N'Gog etter franskmannens to scoringer da reservelaget slo Middlesbrough 2-0 i går kveld. Begge scoringene kom etter flotte fremspill fra Daniel Pacheco.

- Vi vet at David er i stand til å score mål. Det ser vi hver dag på trening. Nå prøver vi å bygge opp selvtilliten hans, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis vil han score flere mål nå. Vi har trent bra etter juleferien. Vi lot spillerne reise hjem i julen, og ga de beskjed om at de måtte tenke over hva de ønsket å oppnå i denne klubben. De har kommet tilbake og vist gode holdninger, legger treneren til.

- Det var en vanskelig kamp i går, og jeg syntes Middlesbrough spilte ganske bra. Men etter pause kontrollerte vi det hele, gjorde to flotte mål og fortjente seieren.

- Middlesbroughs keeper gjorde noen gode redninger. Vi kunne ha vært mer effektive til tider, men det var flott å se at vi skapte sjanser gjennom å spille god fotball.

I tillegg til N'Gog roser Ablett også Jay Spearing, som spilte midtstopper på grunn av skader på Martin Kelly og Daniel Ayala, samtidig som Ronald Huth er opptatt med det sør-amerikanske U20-mesterskapet.

- Vi valgte å benytte Jay som midtstopper, ettersom han leser spillet veldig bra. Han kjemper om hver ball, og kan kunsten å slå gode pasninger. Jeg håper vi slipper å bruke ham som midtstopper så mange flere ganger, ettersom jeg ser han som en offensiv midtbanespiller og en viktig spiller for oss. I går gjorde han en god jobb for laget.

Den brasilianske spissen Vitor Flora fikk endelig sin debut for reservelaget i går, etter omsider å ha fått internasjonal klarering til å spille for de røde. Han kom innpå 13 minutter før slutt, som erstatter for Daniel Pacheco. Reservelagets siste kjøp, islandske Victor Palsson, ble sittende på benken hele kampen.

- Vi fikk den internasjonale klareringen for Vitor i forrige uke, så det var fint å kunne gi ham noen minutter på banen, sier Ablett.

- Når det gjelder Victor, så har han ikke trent de siste sju ukene. Vi hadde ikke så mange spillere tilgjengelig, så vi satte ham på benken i tilfelle vi kunne benytte ham. Han vil nok få god del spilletid i fremtiden, avslutter reservelagets trener.