Ablett på vei bort?

Oliver Kay i The Times skriver at Gary Ablett forventes å forlate Liverpool etter sesongslutt. Sami Hyypiä kan være en av kandidatene til å ta over jobben som reservelagstrener.

The Times skriver at Rafael Benitez kommer til å gjøre en del endringer på Anfield etter sesongslutt. Blant annet hevder avisen at Gary Ablett trolig kommer til å forlate Liverpool FC etter tre sesonger som sjef for klubbens reservelag.

Ablett returnerte som kjent til Liverpool som reservelagstrener sommeren 2006. Han kom da fra en tilsvarende stilling hos byrival Everton.

I hans første sesong endte reservelaget midt på treet - på femteplass - sju poeng bak avdelingsvinner Bolton. I Abletts andre sesong, i fjor, hadde som kjent den tidligere stopperen en meget heldig hånd med reservene, som ble både avdelingsvinnere med 13 poengs margin og nasjonale reservelagsmestere. Inneværende sesong har imidlertid ikke Ablett klart å følge opp suksessen fra i fjor, og de røde er tabelljumbo når bare to seriekamper gjenstår.

Om det er de svake resultatene denne sesongen som ligger bak en eventuell Ablett-avgang, eller om det er andre årsaker til at dette er aktuelt, sier The Times ingenting om.

Avisen skriver at Sami Hyypiä kan være mannen som Liverpool ønsker som erstatter for Ablett, men journalist Kay hevder at finnen er usikker på om han skal takke ja til tilbudet om en kombinert spiller- og trenerrolle som har vært diskutert innad i klubben.