Ablett roser Nemeth og Dalla Valle

Gary Ablett hyller i dag Krisztian Nemeth og Lauri Dalla Valle, for deres bidrag i gårsdagens reservelagskamp mot Wigan. Duoen kom ikke på scoringslista, men markerte seg likevel positivt.

Reservelagstrener Ablett var frustrert over det defensive spillet på Robin Park Arena, men var mer fornøyd med den offensive biten i 2-2 kampen mot Wigan.

- Jeg snakket med Krisztian i garderoben etter kampen, og han var selvsagt veldig sliten. Det er ingenting som gjør bedre enn å spille kamper for å komme tilbake i form etter en langvarig skade, og han fikk 70 minutter på banen. Nå vil vi benytte ham igjen også i neste uke, lover Ablett.

- Når det gjelder Lauri, så kunne han ha gjort mål med sin første ballberøring. Han fant en flott posisjon og tvinget keeperen til å redde, noe som var positivt. Han kan være godt fornøyd med sitt bidrag, sier reservelagets trener til Liverpoolfc.tv.

Scoringer fra Victor Palsson og Vincent Weijl sørget for at de røde fikk med seg ett poeng hjem fra Wigan. Reservelaget er nå ubeseiret på sine seks siste kamper, men ettersom hele fem av disse har endt uavgjort, sliter Abletts mannskap fortsatt i feil ende av tabellen.

Neste kamp for reservelaget er semifinalen i Liverpool Senior Cup, borte mot Southport kommende tirsdag. Ablett ser frem til kampen på Hague Avenue.

- Vi gleder oss til semifinalen. Southport har en fantastisk god sesong, så det blir en tøff test for våre gutter. Jeg tror det blir en livlig kamp, og forhåpentligvis blir det godt med tilskuere på tribunene også.