Ablett skuffet over avskjed

Gary Ablett er meget skuffet over at ikke fikk fortsette som reservelagsmanager, men innrømmer at det var en lærerik tid. Nå ser han frem til å ta i bruk kunnskapen i Stockport.

Gary Ablett fikk ikke fortsette som reservelagsmanager etter sesongslutt. Han er meget skuffet over at han måtte forlate jobben.
- Ærlig talt så synes jeg at jeg aldri fikk noen god nok grunn til hvorfor de tok avgjørelsen. De tok avgjørelsen de hadde lyst til, men jeg er ganske fornøyd med at vi hadde det beste reservelaget i landet mens jeg var der, uttaler Ablett til Stockport Express.

- Min jobb var å bidra med spillere som Rafael Benítez kunne kalle inn på førstelaget, og det gjorde jeg. Men det som har skjedd har skjedd, og det har skjedd av en årsak.

Ablett ble ikke arbeidsløs lenge. For en uke siden tok han over manageransvaret for Stockport County.
- Jeg tror at jeg har tatt et steg fremover ved å komme hit og bli manager for County. Det er en jobb jeg ser frem til.

Ablett lærte utrolig mye av å jobbe sammen med Rafael Benítez.
- Jeg kan selvsagt lære av hans profesjonalitet, planlegging og interesse for detaljer for å maksimere spillernes potensial til å prestere på banen.

- Han er veldig fokusert. Det er bare fotball, fotball, fotball og ingenting annet som gjelder.

- Strukturen og planleggingen han brakte til Liverpool er selvsagt noe vi er ute etter å implementere her de neste månedene.