Adams håper å overtale Pennant

Tony Adams ønsker å starte forhandlinger med Jermaine Pennant så raskt som mulig. AC Milan i ferd med å gi opp Agger? Billettinfo Pompey borte.

Sky Sports News melder at Portsmouth-manager Tony Adams er svært ivrig etter å sikre seg Jermaine Pennant. Liverpool har som kjent akseptert et bud fra Pompey på høyrevingen, og Adams håper nå å få Pennant ned til sydkysten så fort som mulig. De to var som kjent tidligere lagkamerater i Arsenal.

- Jeg har fulgt Jermaines situasjon med interesse, ettersom han ikke spiller førstelagsfotball for tiden. Jeg har merket meg at han ikke kommer med på Liverpools lag, så jeg foreslo for vår daglige leder, Peter Storrie, at vi kan gi ham en plattform i form av fast spill. Liverpool har akseptert vårt bud, og vi ønsker å få Pennant ned hit så raskt om mulig, sier Adams.

Pennant gjentar imidlertid at han ønsker å bli i Liverpool, selv om han nå ifølge Sky Sports News skal vurdere et låneopphold på Fratton Park ut sesongen.

- Jeg fortrekker fortsatt å bli i Liverpool, og jeg håper fortsatt at jeg blir der. Det har vært mange spekulasjoner omkring min fremtid, men jeg har alltid fastholdt at jeg ønsker å fortsette i Liverpool, siteres Pennant.

AC Milan i ferd med å gi opp Agger?
Ellers melder Sky Sports News at de har vært i kontakt med kilder i Italia, som nå hevder at det er helt uaktuelt for AC Milan å hente Daniel Agger til Serie A-klubben under transfervinduet i januar.

Billettinformasjon Pompey borte
Liverpool FC opplyser at de har mottatt 2381 billetter til bortekampen mot Portsmouth på Fratton Park lørdag 7.februar. Sesongkortholdere som var på 16 bortekamper (eller flere) i fjor får kjøpe billetter fra fredag 23.januar. Sesongkortholdere som var på 14 bortekamper (eller flere) i fjor slipper til fra mandag 26.januar, mens salget avsluttes med at de sesongkortholderne som var på 12 bortekamper (eller flere) i fjor får sikre seg billetter tirsdag 27.januar.