Agent trygler om en ny sjanse for Babel

Ryan Babels agent gjentar at hans klient ikke ønsker å forlate Liverpool. Agent benekter at Liverpool har vist interesse for Luc Castaignos. To bud på Gilletts ishockeyklubb.

Ryan Babel ønsker en ny sjanse til å vise seg verdig til fast førstelagsspill i Liverpool. Hollenderen ønsker ikke å bli solgt i sommer, selv om det ble mest innhopp fra innbytterbenken i 2008/09.

- Ryan er veldig lykkelig i Liverpool, og ønsker ikke å forlate klubben, uttaler spillerens agent, Winnie Haatrecht, til Liverpool Echo.

- Han har tre år igjen av sin kontrakt, slår han fast.

Rafael Benitez forlanger imidlertid mer av sin spiller enn det han har vist frem til nå.

- Ryan har gjort det bra som innbytter, noe som ikke er enkelt når du er ung. Men vi mener han har mer å gå på, uttaler manageren til lokalavisen.

- Vi ønsker at Ryan skal bli en spiller som starter kampene, og som setter sitt preg på dem fra første fløytesignal av. Men først må han bli bedre taktisk, legger Benitez til.

Babel startet bare 13 kamper for klubben i 08/09-sesongen, og ble på tampen av sesongen utelatt fra troppen helt to ganger.

- Liverpool ikke interessert i Castaignos
Agenten til Feyenoord-stjerneskuddet Luc Castaignos, Arie Treffers, avfeier rapportene om at Liverpool har vist interesse for tenåringen. Det ser nå ut til at en av de beste spillerne under U17-EM kan ende i Arsenal.

- Den eneste klubben som er aktuell for øyeblikket er Arsenal. Det er viktig at en eventuell kjøpende klubb innfrir kravet om at Luc blir lånt tilbake til Feyenoord for den kommende sesongen. Luc er 16 år, og blir 17 i september. Vi tror han kan spille seg inn på førstelaget til Feyenoord neste sesong. Han har utviklet seg raskt, men vi føler det er best for hans utvikling at han blir i Feyenoord en sesong til, sier Treffers til setanta.com.

- Vi har snakket med Arsenal i 3-4 måneder. For øyeblikket er det to klubber som viser interesse, og Arsenal er den klubben som viser størst interesse. Jeg har hørt snakk om at Liverpool skal være interessert, men Liverpool har aldri signalisert til Feyenoord eller meg at de er det. Det er ikke vanskelig for Liverpool å få tak i telefonnummeret mitt. Seks eller sju klubber har vist interesse for Luc, men Liverpool er ikke en av dem.

- Vi venter nå på et utspill fra Arsenal. I forrige uke sa de at de ville kontakte Feyenoord i starten av juli.

Gillett kan få solgt ishockeyklubb
SportsProMedia.com melder at George Gillett Jr har mottatt to konkrete bud på ishockeyklubben Montreal Canadiens. Fra Canada rapporteres det at budene kan være i størrelsesorden 300 millioner dollar.

Det ene budet skal komme fra Molson Coors Brewing Co, som eies av Molson-familien. De har allerede en minoritetsandel i Montreal Canadiens. Gillett eier 80.1 prosent av klubben, mens Molson-familien eier resten.

Det andre budet er lagt inn av Quebecor Media Inc, et canadisk medieselskap som eier mange av landets aviser.

Gillett kjøpte Canadiens for 181 millioner dollar for åtte år siden. Han eier også Bell Center, hvor ishockeylaget spiller sine hjemmekamper. Det antas at arenaen vil selges sammen med klubben, og således inngå i totalpakken som selges.