AGF fornøyd med overgangsavtale

AGF Aarhus er meget godt fornøyd med salget av Victor Palsson. Trist å miste 17-åringen, men ville ikke sette kjepper i hjulene. Steve Bruce råder Emile Heskey til å bli i Wigan.

Liverpool FC bekreftet like før helgen at de har kjøpt Victor Palsson fra AGF Aarhus. Den danske toppklubben er meget fornøyd med overgangsavtalen de har fått i stand med Anfield-klubben.
- Først og fremst er jeg glad på Victors vegne, sier AGFs sportsdirektør Brian Steen Nielsen i en pressemelding.

- Det er en stor mulighet for ham. Naturligvis ville vi ikke være til hinder for ham. Vi synes det er synd å miste en talentfull spiller, men på den annen side har vi fått til en god avtale med Liverpool.

- Vi er stolte av at en storklubb som Liverpool ønsket å tilknytte seg en spiller som har vært gjennom vår talentutvikling. Victor har utviklet seg flott i sin tid i AGF, og det hele forteller meg at vårt speider- og talentarbeid fungerer godt. Det skal derfor også gis en stor honnør til alle ungdomstrenerne som har hatt med Victor å gjøre.

Bruce råder Heskey til å bli  i Wigan
Emile Heskey blir stadig linket til en overgang til Liverpool. Wigan-spillerens kontrakt går ut etter sesongslutt, og den lite troverdige tabloidavisen Daily Mail skriver at han allerede har signert en pre-kontrakt med Liverpool. Ingen seriøse kilder har så lang meddelt dette. Wigan-manager Steve Bruce gir imidlertid Emile Heskey råd om at spissen bør bli værende på JJB Stadium.
- Jeg vil ikke si at vi spiller direkte, men vi får ballen hurtig frem til ham, noe som er en styrke, sier Steven Bruce til Setanta Sports News.

- Han er fokuspunktet vårt i laget. Han har kommet med på Englands landslag ved å spille for oss. Hvis jeg var Emile, ville jeg se på det og si at jeg nyter det. Kan jeg være Englands landslagspiss i VM om 18 måneder? Det er det jeg ville ha sett på. For å klare det, i hans alder, må han spille fotball hver uke.

- Jeg vet at de store guttene er i farten, men jeg tror han vil komme seg gjennom januarvinduet og se hva han selv vil gjøre til sommeren.