Agger føler seg OK

Agger føler seg fysisk OK etter Lyon-kampen. Echo melder at Aurelio og Skrtel kan rekke Birmingham-kampen, og at Riera også kan komme til å bli inkludert i troppen for første gang siden 4.oktober.

Daniel Agger uttaler til Echo i dag at Liverpool må bli mer kyniske i begge ender av banen, for å forhindre flere poengtap både i Premier League og Champions League. Nå håper dansken at de røde kan begynne med dette allerede mot Birmingham på mandag.

- Du får hva du fortjener i fotball, og du må avgjøre kamper du leder, ellers kan du bli straffet slik vi ble i Lyon, sier midtstopperen.

Selv måtte han gjennom en sen test på ryggskaden som har plaget ham i lengre tid, før han ble erklært spilleklar.

- Fysisk føler jeg meg OK nå. Jeg ønsket å spille, og jeg gjør alt jeg kan for å spille hver eneste kamp. Det gjør alle spillerne i klubben, men det er ikke alltid det blir slik.

- Nå må vi bare se frem mot Birmingham-kampen og komme oss videre. Er innsatsen like god som mot Lyon, vil dette snu seg i vår favør.

-  Det er alltid vanskelig å akseptere at man taper to poeng når det skjer på den måten det gjorde i Lyon, sent i kampen. Vi var alle veldig skuffet. Nå må vi sørge for å vinne de to siste kampene, og så får vi se hva som skjer.