Agger nær ny kontrakt

Ifølge velinformerte Ekstra Bladet er Daniel Agger svært nær ved å komme til enighet med Liverpool om en ny kontrakt. Midtstopperen vil få en lønnsøkning på fire millioner danske kroner i året.

I det siste har det pågått forhandlinger om en forlengelse av Daniel Aggers kontrakt, som utløper neste sommer. Ifølge den danske avisen Ekstra Bladet er en avtale om en ny, lengre kontrakt meget nær ved å falle på plass. Det vil i så fall bety at Agger fortsetter på Merseyside de kommende årene.

Daniel Aggers agent, Per Steffensen, var i Liverpool i forbindelse med 4-4-kampen mot Arsenal, antagelig for å ha samtaler med manager Rafael Benítez.

Det er foreløpig uklart hvor mange år Agger binder seg til Liverpool i den nye kontrakten, men 24-åringen vil få en lønnsforhøyelse. I dag tjener han 18 millioner danske kroner i året, og i fremtiden vil han få en årlig utbetaling på 22 millioner danske kroner.

Ekstra Bladet var i går kveld i kontakt med Per Steffensen, men spillerens agent var meget ordknapp.
- Jeg har ingen kommentarer til Daniels situasjon, sa han.

Daniel Agger har hele tiden uttalt ønske om å fortsette i Liverpool fordi han trives svært godt i byen. Likevel har han vært frustrert og i tvil fordi Rafael Benítez har valgt Martin Skrtel og Jamie Carragher på stopperplassene.