Agger på banen igjen

Daniel Agger er tatt ut på kveldens reservelag mot Manchester City. Midtstopperen er også tatt ut i den danske landslagstroppen, mens Alex Kacaniklic også skal spille for klubb og landslag.

Bra reservelag
Ved siden av et etterlengtet comeback for Daniel Agger er også David N'Gog og Philipp Degen med på laget som John McMahon disponerer på City of Manchester Stadium i kveld. Ungareren Zsolt Poloskei er på benken for første gang etter sine langvarige skadeproblemer.

Liverpool: David Martin, Philipp Degen (bilde), Stephen Darby, Daniel Ayala, Daniel Agger, Steven Irwin, Nathan Eccleston, David Amoo, David N'Gog, Victor Palsson, Alex Kacaniklic 
Reserver: Martin Hansen, Emmanuel Mendy, Chris Mavinga, Nikola Saric, Zsolt Poloskei

Siden denne kampen kolliderer med førstelagets kamp mot Fiorentina i Champions League, vil det ikke være noe overføring på Liverpools nettside eller fjernsynskanal.


Agger med for Danmark

Daniel Agger er også med i den danske landslagstroppen til viktige VM-kamper mot Sverige og Ungarn neste måned. Agger regnes som en viktig brikke på veien mot mulig sluttspill i Sør-Afrika, men landslagsjef Morten Olsen vil ikke bekrefte at 24-åringen skal spille.

- Daniel Agger er fortsatt bare på vei tilbake etter sin lange skadepause, så nå må vi se, hvor han står i forhold til de forsvarskonstellasjoner vi har arbeidet med mot Chile, Portugal og Albanien, sier Morten Olsen til Ekstra Bladet.

Danmarks tropp:

Keepere:
Thomas Sørensen, Stoke
Stephan Andersen, Brøndby
Kim Christensen, IFK Göteborg

Forsvar:
Lars Jacobsen, Blackburn
Simon Kjær, Palermo
Daniel Agger, Liverpool
Per Krøldrup, Fiorentina
Anders Møller Christensen, OB
William Kvist, FCK
Michael Jacobsen, AaB

Midtbane:
Jakob Poulsen, AGF
Christian Poulsen, Juventus
Martin Jørgensen, Fiorentina
Michael Silberbauer, Utrecht
Jon Dahl Tomasson, Feyenoord

Angrep:
Dennis Rommedahl, Ajax
Nicklas Bendtner, Arsenal
Søren Larsen, Duisburg
Søren Rieks, Esbjerg
Jesper Grønkjær, FCK
Jesper Bech, Silkeborg


Kacaniklic på Sverige U19
En annen som spiller reservelagskamp i kveld, og snart skal på landslagsoppdrag, er venstrevingen Alex Kacaniklic. Han er tatt ut troppen som Sverige U19 skal benytte i kvalifisering til EM. Det skal spilles tre kamper mot Georgia, Montenegro og Ukraina i tidsrommet 09-14 oktober.