Agger signerer etter Sverige-kampen

Daniel Agger regner med å signere sin nye kontrakt når landskampen mot Sverige er over 6.juni. Hyypiä i Finlands tropp. Intet bud Javi Martinez. Castaignos foretrekker å bli i Feyenoord.

Liverpool FC offentliggjorde i begynnelsen av mai at Daniel Agger hadde kommet til enighet med klubben om en ny kontrakt, med varighet til 2014, men avtalen er ennå ikke signert. 24-åringen håper å sette sin underskrift på kontrakten etter Danmarks VM-kvalifiseringskamp mot Sverige 6.juni.
- Det er ikke skrevet under på noe ennå, men jeg regner med å gjøre det når landskampen mot Sverige er over, sier Agger til DR Sporten.

Hyypiä uttatt
Finlands landslagssjef Stuart Baxter har tatt ut Sami Hyypiä til VM-kvalifiseringskampen mot Liechtenstein 6.juni. Midtstopperen, som fra neste sesesong skal spille for Bayer Leverkusen, står bokført med 5 mål på 97 A-landskamper for Finland.

Intet bud på Martinez
Athletic Bilbao bekrefter at Liverpool ikke har kommet med noen henvendelse på Javi Martinez. Anfield-klubben skal ha hatt speidere på plass for å følge 20-åringen.
- Vi vet at det er interesse for Javi Martinez fra noen klubber og at Liverpool har sendt speidere til kamper, men klubben har ikke mottatt bud, uttaler en talsmann for baskerne til skysports.com.

- Vi har ingen intensjoner om å selge ham, men det er normalt å studere budene som måtte komme.

Martinez blir stadig linket til Liverpool, og Anfield-klubben virker interessant for midtbanespilleren.
- Ryktene påvirker meg ikke. Jeg er veldig rolig. Hvis det kommer et bud, vil jeg snakke med klubben. Liverpool er en stor klubb med en stor historie. Enhver spiller ville like å være i deres tropp.

Castaigno foretrekker å bli i Feyenoord
Agenten til Feyenoords talent Luc Casatignos kjenner til interessen fra Premier League-klubber. Arsenal og Liverpool sies å ønske spissens tjenester etter å ha sett ham i aksjon i U17-EM. Spilleren foretrekker imidlrtid å bli i Feyenoord.
- Deres interesse er kjent for oss. Klubbene er forberedt til å gå langt, uttaler Castaignos' agent Arie Treffers til De Telegraaf.

- Vi har sendt alle til Feyenoord. Luc og hans foreldre foretrekker for tiden å bli i Feyenoord. En avtale hvor et stort lag vil kjøpe han og låne ham direkte tilbake til Feyenoord kan være en mulighet.