Agger skadet igjen

Rafa sier at Daniel Agger ikke spiller mot Espanyol etter at han igjen sliter med skade, som ikke er alvorlig. Martin Skrtel blir hurtig bedre. Glen Johnson og Yossi Benayoun er friskmeldte.

Rafael Benitez bekrefter til Liverpools hjemmeside at Daniel Agger, Martin Skrtel og Nabil El Zhar ikke har blitt med til Spania på grunn av skader. Skrtel og El Zhar var kjent, mens Agger skal ha fått en nye problemer med sin skade, som dog ikke skal være alvorlig og dansken kan bli klar til onsdagens kamp mot Lyn i Oslo. For øvrig er som kjent Fabio Aurelio ute med en kneskade som forventes å holde ham ute denne måneden.

Bedre nyheter er at Glen Johnson og Yossi Benayoun er friskmeldte igjen og klar til kamp mot Espanyol.

- Johnson er her og klar for å spille, og det gjelder også Yossi, bekrefter Rafa.

- Både Skrtel og El Zhar trener på Melwood, men det er fortsatt for tidlig for dem. Martin blir hurtig bedre, mens Nabil har fått skadet leddbånd i kneet og vil behøve tre uker til.

- Agger har hatt en skade tidligere og vi valgte å ikke ta ham med til Sveits. Han har fått et nytt problem og vi ønsker ikke å ta noen sjanser til denne kampen.

- Han ønsket å bli med til Spania, men det var ikke nødvendig siden vi har to kamper til før sesongstart og det var bedre for ham å bli på Melwood.