Agger venter på Liverpool

Daniel Agger sier i et intervju med danske Ekstra Bladet at han venter på tilbakemelding fra Liverpool i forhold til forhandlinger om ny kontrakt.

Det har vært mye rykter angående fremtiden til Daniel Agger på Anfield, og hvor det både har vært spekulasjoner om en overgang til AC Milan for midtstopperen og også vært snakk om at 24-åringen vurderer å selv kjøpe seg ut av sin kontrakt heller enn å forlenge med de røde.

Den elegante forsvareren skal i høst ha vært frustrert over at Martin Skrtel fortsatte å være førstevalget sammen med Jamie Carragher i midtforsvaret, til tross for at Daniel var blitt friskmeldt igjen etter sitt lange opphold med et brudd i foten.

Da Skrtel ble skadet i begynnelsen av oktober var Agger tilbake i varmen, men dansken har slitt litt med å finne helt tilbake til de taktene som gjorde ham til en favoritt på The Kop. En strekk i leggen har så gjort at Daniel har tilbrakt de siste ukene på behandlingsbenken, samtidig som Martin Skrtel ble spilleklar igjen av sin kneskade.

Daniel Agger skal ha vært helt friskmeldt til gårsdagens kamp mot Everton, men Rafa Benitez valgte å la være å ta ham med i troppen. Det blir spennende å se de neste ukene å se hvilken partner manageren velger til Jamie Carragher sentralt i forsvaret, når det nå for alvor begynner å spisse seg til i liga og cup.

En venter også i spenning på hvordan det løser seg med Agger og Liverpool på lengre sikt. I et eksklusivt intervju med Ekstra Bladet sier spilleren selv at det er klubben som ikke har aksjonert og at ansvaret ligger hos LFC i forhold til neste skritt i å komme fram til en ny og forlenget avtale.

- Ballen ligger hos Liverpool. Jeg har ikke hørt en lyd fra klubben siden begynnelsen av november, sier Daniel til avisen.

- Vi har kun hatt ett møte med Liverpool. På møtet, som var i begynnelsen av november, fikk jeg vite at klubben ville ta hurtig kontakt igjen. Men nå har det gått 12 uker siden vi pratet sammen sist.

- Det er en ergerlig situasjon, og i prinsippet er det litt frustrerende å ikke få noen beskjed. Spesielt når det nå har gått nesten tre måneder. De var dem som sa at de raskt ville komme tilbake til meg.