Agger venter på ny avtale

Daniel Agger er fortsatt et stykke unna å komme til enighet med Liverpool om en kontraktsforlengelse til tross for at det pågår samtaler med Benítez. Spilleren ønsker å fortsette karrieren på Anfield.

Daniel Agger sier at ballen ligger hos Liverpool FC når det gjelder å skrive under en ny avtale. Benítez gjentok på fredag at forhandlinger pågår for å forlenge midtstopperens kontrakt som utløper sommeren 2010. Manageren vil gjerne at klubb og spiller finner en løsning relativt kjapt, men for 24-åringen er det fortsatt ting som må løses.
- I mitt hjerte håper jeg at jeg fortsatt er i Liverpool neste sesong, men jeg vet ikke. Vi har samtaler, og jeg ønsker å bli, men det er to parter i dette. Dere må spørre klubben om hvor saken står, sier Daniel Agger ifølge Chris Bascombe i News of the World.

Agger har vært linket til både Juventus og AC Milan.
- Det er galt å si at min agent har møtt andre klubber. Det har vært mange personer som har gjettet om min fremtid. Det er irriterende, men jeg har tro på meg selv. Jeg ser på samtalene med positive øyne. Det er viktig at manageren snakker pent om meg, men det viktigste er hva han forteller når jeg ser ham inn i øynene, ikke når han sier det til avisene.

Dansken fikk endelig spille fra start da Livepool møtte Blackburn i går, og scoret også et vakkert mål.
- Jeg er på et stadium hvor jeg har behov for å spille. Det er frustrerende, men jeg liker utfordringen å kjempe meg tilbake på laget.