Alberto Aquilani sparker ball igjen

Liverpools siste sommerkjøp, Alberto Aquilani, er endelig i stand til å sparke ball igjen. Han har nå tatt sine første spark på lærkula på seks måneder. Det melder Liverpool Echo.

Italieneren gjør nå store fremskritt, og har fått grønt lys til å trene med ball igjen. Midtbanespilleren begynte med balltreningen sent i forrige uke, og har fortsatt å jobbe med pasninger og skudd de siste par dagene.

Echo skriver at Rafael Benitez ikke kommer til å ta noen sjanser med italieneren, og debuten blir således først etter at Liverpool har spilt mot Manchester United neste søndag. Aquilani har ikke spilt en offisiell fotballkamp siden mars måned, da han var i aksjon for Roma mot Arsenal i Champions League.

Liverpools reservelag spiller hjemme mot Sunderland neste onsdag, men det kan hende at Benitez venter ennå en uke før Aquilani slipper til i kamp. Det vil i så fall være snakk om Carling Cup-kampen mot Arsenal på Emirates 28.oktober.

- Når jeg kommer i spill får jeg forhåpentligvis vist at jeg er en spiller som kan slå gode pasninger, og som kan bli med fremover og score mål. Det er lenge siden sist jeg spilte fotball, så jeg vet det ikke blir lett å spille opp mot mitt beste med en gang. Men jeg vil gjøre mitt beste, sier italieneren til Echo.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.