Aldri sett Rafa så sint

Fabio Aurelio kan ikke erindre å ha sett Rafael Benítez så sint som i pausen mot Fiorentina. Misfornøyd Carlo Ancelotti vil se et forbedret Chelsea mot Liverpool.

Fabio Aurelio kan ikke huske å sett Rafael Benítez så sint som i pausen i kampen mot Fiorentina.
- Ja, manageren var virkelig sint. Jeg tror det var på det mest irriterte vi har sett ham, og han hadde helt rett, men egentlig så var vi sinte alle sammen, uttaler Aurelio ifølge Daily Mirror.

- Han viste sin frustrasjon, og vi alle følte det slik i garderoben ved pausen fordi det var så ulikt Liverpool. Det er ikke likt oss å ikke klare å finne en måte å spille mot motstanderen.

- Vi trengte egentlig ikke sterke ord i pausen. Vi alle visste at vi ikke spilte bra og at vi måtte være mye bedre. Manageren uttrykte akkurat det.

Liverpool står overfor en vanskelig kamp mot Chelsea på søndag.
- Vi må vise det virkelige Liverpool på søndag. Vi vet det ikke var godt nok. Vi er irritert på oss selv fordi vi vet hvordan vi spite, fortsetter Aurelio.

- I fotball har du alltid mulighet til å rette opp og endre på ting til din favør, og vår kommer mot Chelsea. Det er en god mulighet for oss å komme over skuffelsen etter tapet her.

- Det er en svært viktig kamp i Premier League, mot et veldig sterkt lag. Vi må komme oss fra dette resultatet straks og ha selvtillit til å gjøre en god jobb igjen.

- Vi vet hvor viktig det er. Vi må klare noe mot topplagene og fortsette å forbedre oss dersom vi ønsker å vinne trofeer.

I Firenze dømte den tyske dommeren mange frispark mot Liverpool. På den måten mistet de røde ofte ballinnehavet.
- I Europa stopper dommerne kampene hele tiden. Dere kunne se det mot Fiorentina. Det ble gitt mange frispark mot oss, noe som kostet oss mye ballinnehav, forteller brasilianeren til Liverpool Daily Post.

- Vi må tilpasse vårt spill til alle type situasjoner. Vi har alltid gjort det bra i denne turneringen.

- Faktum at vi har gjort det tidligere, beviser at vi kan klare det. Men vi gjorde ikke det på tirsdag, spesielt i 1.omgang.

Ancelotti vil se et forbedret Chelsea
Chelsea vant 1-0 borte mot APOEL FC på Kypros i går, men Chelsea-manager Carlo Ancelotti var ikke fornøyd med hvordan London-laget spilte. Italieneren ønsket en reaksjon etter 1-3-tapet mot Wigan, men fikk ikke det. Så det er to lag som har en del å rette på før møtet på Stamford Bridge.
- Det var et godt resultat, men kanskje ingen god prestasjon. Vi startet med god kontroll, scoret et mål og hadde sjanser til hurtige kontringer etterpå, men vi gjorde ikke det.

- 2.omgang var annerledes. Vi forsøkte å kontrollere kampen ved å ha ballinnehav, men vi gjorde mange feil. Nicosia spilte veldig bra i 2.omgang og fortjente uavgjort.

- Jeg er ikke fornøyd. Jeg vil at Chelsea skal spille bedre å ha mer kontroll, spille med mot. Men jeg tror at det er normalt på dette stadiet i sesongen. Vi må forandre på det, det er klart.

Ancelotti maner Chelsea til å spille langt bedre på søndag.
- Vi har tid til hvile og forberede oss godt til denne viktige kampen. Vi kommer ikke til å spille som vi gjorde i dag. Vi skal spille bedre. Det er sikkert.