Allardyce langer ut mot Rafa

Sam Allardyce synes at Benítez klager og syter mye, og trives med kritikk fra spanjolen etter gode resultater mot Liverpool. Dumt å gå til frontalangrep på Ferguson.

Liverpool har kun syv ligakamper igjen å spille. De røde ligger ett poeng bak Manchester United i Premier League, og Alex Fergusons mannskap har én kamp mindre spilt. Anfield-klubben har ikke råd til et eneste feiltrinn dersom man skal ha et realistisk håp om å vinne ligatittelen denne sesongen. Rafael Benítez kan i hvert fall ikke forvente sympati fra Sam Allardyce. Blackburn-manageren har aldri tilgitt spanjolen for å beskylde ham for å tøye reglene mens Allardayce ledet Bolton. Da Allardyce tok over Newcastle i 2007, beskrev han forholdet til Benítez som dårligere enn gjennomsnittet, og han mente at Liverpool-sjefen var heldig som fortsatt var i jobben. Allardyce synes Benítez ikke var spesielt lur da han gikk til frontalangrep på Ferguson.
- Han kan ikke la være å syte og klage, kan han? Han elsker det. Rafa er sin egen herre, og han vil fortsette å styre på sin egen måte, enten det er hans stahet eller hans vilje, jeg vet ikke. Vi har alle våre særheter, sier Allardyce.

- Jeg gir blaffen i hva de sier, før, under og etter en kamp, men det har vært tilfeller da jeg har vist spillerne det på oppslagstavlen, og det har utgjort en fordel for dem.

- Det er flott når en manager klager på måten laget mitt spiller, men det bekymrer meg ikke. Jeg vil heller at en stor manager klager på meg og taktikken etter at vi har fått et resultat mot dem enn at de sier hvilket flott lag vi er etter å ha slått oss 3-1.

- Hvis jeg kan beseire Liverpool, Chelsea og Manchester United hjemme og borte, da er jeg en stor taktikker og en veldig god manager. Det må du være for å slå et lag verdt £200M eller £300M med et lag som koster £25M.

- Det er dumt å forsøke seg på Sir Alex, fordi han kjenner alle triksene i boken.

- Han [Benitez] produserer resultater og opptredener på høyt nivå for Liverpool om du liker hans stil eller ikke. Managere er veldig gjennomsiktlige, og vi liker ikke syting og klaging. Jeg er også slik. Jeg har klart å psyke ut noen managere tidligere, men ingen har noensinne psyket ut meg fordi jeg gir blaffen i hva folk sier.