Allardyce på tribunen

Blackburn-manager Sam Allardyce sitter på tribunen mot Liverpool etter å ha returnert fra en hjerteoperasjon. Hans assistent lover å gjøre livet surt for de røde. David Dunn tvilsom.

Blackburns David Dunn må gjennom en sen fitnesstest for å se om han blir klar av en leggskade til møtet med Liverpool. Midtbanespilleren spilte ikke da Rovers slo ut Chelsea av Carling Cup på onsdag. Keith Andrews pleier også en leggskade, men rekker trolig oppgjøret.

Manager Sam Allardyce ble hjerteoperert på fredag, men var tilbake på jobb i dag. Han kommer til å se Blackburn-Liverpool fra tribunen. Hans assistent, Neil McDonald, vil i så fall lede laget fra benken.

- Sam er tilbake. Alt er som normalt igjen. Han skal sitte på tribunen som før operasjonen. Om han kommer ned før pause, gjenstår å se, men vi kommer til å gjøre nøyaktig det same som vi har gjort i de siste, uttaler McDonald til The Guardian.

Neil McDonald håper at Blackburn kan fortsette der de slapp på onsdag. Blackburn står med kun to tap på 22 hjemmekamper under Allardyce.
- Det var en fantastisk stemning over hele stedet. Vi gikk videre mot et veldig, veldig godt Chelsea-lag. Det er en stor prestasjon tatt i betraktning at vi ble utklasset (0-5 i ligaen) tidligere i sesongen, sier McDonald til Daily Mirror.

- Vi har føttene plantet på jorda, Vi vet at vi står overfor en vanskelig oppgave mot Liverpool. De er en av de beste lagene i ligaen.

- Vi må ikke tillate dem å spille fordi de er et godt lag. Vi skal konsentrere oss om oss selv. Hvis vi konsentrerer oss for mye om dem, kan vi bli litt skremt.

- Vi har en god hjemmestatikk. Vi ønsker å opprettholde den. Vår hjemmeform er ikke bare på grunn av spillerne. Supporterne har sin del av æren ved å ha støttet laget. De gjør det til et skremmende sted å besøke.