Alle U16-spillerne får scholarship

John Owens avslører overfor Liverpoolfc.tv at alle spillerne fra årets U16-kull vil få tilbud om et toårig scholarship på The Academy.

John Owens forteller at vi nå har kommet til en viktig periode av sesongen for U16- og U18-spillerne. Det er på denne tiden av sesongen det avgjøres hvilke spillere som klubben ønsker å beholde. Akademi-manageren avslører at ALLE spillerne på U16 for tilbud om et toårig scholarship.

- Det er på denne tiden av året guttene begynner å tenke på hva fremtiden vil bringe for dem, sier Owens til liverpoolfc.tv.
  
- Vi skal velge ut hvilke spillere vi ønsker å beholde og hvilke vi føler har behov for å gå tilbake til den lokale fotballen.
  
- Med U16-spillerne har vi en større avgjørelse fordi vi må bestemme hvem som skal gis et toårig scholarship.
  
- Dette året har vi vært veldig fornøyd med vår U16-gruppe. Alle der har fått tilbud om en sjanse til å komme hit på heltid. Det vil gi et godt grunnlag for neste års førsteårsspillere. Når du ser langsiktig, er det virkelige spørsmålet om noen av disse gutter kan ta steget opp på reservelaget og til slutt ta en plass på førstelaget.
  
- Det er fint å ha et godt lag, men hva vi satser på er å finne én eller to diamanter som kan få fremgang og komme seg videre. Vi må vente og se, men nå bør vi hylle hver og en av dem for å tatt det neste steget.

Blant spillerne på U16-nivå har allerede Andre Wisdom, Karl Clair, Michael Ihiekwe, Conor Coady og Jordan Tucker vært på banen eller benken for U18 denne sesongen, mens Alex Whittle har vært i Englands U16-landslagstropp.