Alonso har ingen flytteplaner

Xabi Alonso har ingen planer om å forlate Liverpool, selv om Real Madrid skal ha følere ute etter midtbanespilleren. John Wark ute med bok om sitt fotballiv.

Det har i spanske medier vært antydet at Real Madrid vurderer et bud på Xabi Alonso til sommeren. Hovedpersonen selv anser imidlertid ikke en overgang til Madrid-klubben som særlig aktuelt.

- Jeg har fortsatt tre år igjen av min nåværende kontrakt med Liverpool, så jeg tenker verken på en overgang til en annen klubb eller noen kontraktsforlengelse med nåværende klubb, siteres Alonso i Publico.

- I fjor var det nære på at jeg forlot Liverpool. Klubben forklarte sine planer for laget, og jeg lyttet til andre muligheter. Til syvende og sist ble det ikke noen overgang. Jeg har hele tiden ansett meg som god nok til å spille for Liverpool, og det er hva jeg gjør nå.

- Hva fremtiden vil bringe, har jeg ingen anelse om. Det som blir skrevet om Real Madrid er bare rykter, som jeg ikke vil kommentere.

Wark med bok
Den tidligere Liverpool-spilleren John Wark lanserer sin selvbiografi i disse dager. "Wark On" beskriver en helt annen fotballkultur en dagens toppspillere opplever. Boken tar leserne med bak kulissene i Liverpool i en tid der engelske toppspillere ikke var så nøye på hva man drakk eller spiste, og hvor gambling var utbredt.

"Wark On" er utgitt at Know The Score Books, og koster £18.99. Den kan kjøpes både på nettet og i engelske bokbutikker.

John Wark vokste opp i Glasgow i Skottland, og spilte også for Ipswich og Middlesbrough i tillegg til Liverpool. Han kom fra Ipswich til Anfield-klubben i mars 1984, og spilte sin siste kamp for de røde i oktober 1987. Totalt fikk han 108 kamper for Liverpool, og gjorde 42 mål. 70 av disse kampene og 28 av scoringene kom i ligaen.