Alonso holder alle muligheter åpne

Xabi Alonso utelukker ikke at han fortsetter karrieren i Liverpool. Samtidig utelukker han heller ikke en overgang til Real Madrid. Byrå skal selge TV-rettighetene til treningskamper.

Xabi Alonso uttaler at han på ingen måte har stengt døren for å fortsette karrieren i Liverpool, men nekter også å utelukke en overgang til Real Madrid.

- Når det gjelder min fremtid, så har jeg ikke lukket noen dører. Jeg får bare vente og se hva som skjer, uttaler midtbanespilleren til fotballmagasinet Don Balon.

- Det er alltid positivt at andre klubber sier at de ønsker deg, da det er langt bedre enn at ingen er interessert. Men jeg kan ikke si så mye om det. Det er heller ikke noe jeg kan gjøre med det.

- Jeg vet jeg må fortsette å spille bra, og at jeg vil være i stand til å ta en avgjørelse når det måtte kreves.

- Jeg anser ikke en overgang til Real Madrid som noen umulighet, men jeg ville heller ikke komme til å angre på det om jeg ble værende i Liverpool.

Alonso fikk også spørsmål om hvordan han vurderer samarbeidet med Rafael Benitez.

- Mitt forhold til Benitez er profesjonelt, akkurat likedan som det forholdet han har til de andre spillerne. Slik tror jeg det vil være i fremtiden også.

- Jeg er lykkelig i England, og har blitt vant til livet der. Men jeg savner visse ting fra Spania. Jeg kan ikke utelukke at jeg flytter på meg, men jeg kan heller ikke utelukke at jeg fortsetter i Premier League. Jeg er lykkelig i Premier League. Selv om jeg hadde litt hjemlengsel i begynnelsen, er jeg fortsatt der.

- Jeg anser dette som en normalsituasjon for meg. Jeg vet eksakt hva som foregår i tillegg til det som blir rapportert i pressen. Slik sett forholder jeg meg helt rolig.

- I fjor var jeg nær ved å ende opp i Juventus. Jeg har ingen klart definert karriereplan. Etter min mening har Liverpool som lag gjort fremgang, men ettersom vi ikke vant noen titler sist sesong kan vi ikke være fornøyd.

Byrå skal selge TV-rettighetene til preseason-kamper
Ifølge SportsProMedia.com har fotballbyrået Kentaro inngått en avtale som gir dem retten til å markedsføre og selge de internasjonale TV-rettighetene til noen av Liverpools treningskamper i sommer. Det gjelder kampene mot Thailand og Singapore i Asia, kampen mot Lyn i Oslo og hjemmekampen mot Atletico Madrid.

- Vi er henrykt over å ha fått enda en engelsk Premier League-klubb i vår sommerportefølje, uttaler Peter Silverstone, som er administrativ leder i Kentaro Limited.

- Vår sommerportefølje inneholder nå kampene til topplag som Liverpool, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Bayern München, AC Milan, Inter, Ateltico Madrid og Boca Juniors. Vi ser frem til å samarbeide med Liverpool, legger han til.