Alonso og Arbeloa er skadefrie

Alonso og Arbeloa er tilbake i full trening. Begge er aktuelle for mandagens Merseyside-derby. Også Agger bør bli klar. Benítez hjemme fra sykhus. Utviklingen om Agger mer enn bare rykter.

Alvaro Arbeloa og Xabi Alonso kan være tilbake startoppstillingen når det 209. Merseyside-derbyet spilles på mandag. Det melder Tony Barrett i Liverpool Echo.

Den spanske duoen er tilbake i full trening, og de tilgjengelige igjen etter skadeopphold. Alonso var sårt savnet i det målløse oppgjøret mot Stoke forrige lørdag. Midtbanespilleren måtte sy syv sting etter å ha fått et kutt i den ene vristen like før pause mot Preston. Alvaro Arbeloa har ristet av seg hamstringskaden som har holdt ham utenfor de fire seneste kampene, og han skal være aktuell for å ta over høyrebackplassen for en vikarierende Jamie Carragher allerede mot Everton på mandag.

- Jeg er tilbake i trening. Jeg tok stingene på mandag, uttaler Alonso til Liverpool Echo.

- Jeg er fremdeles litt øm i det området, men akkurat nå kan jeg spille med innsiden av foten. Vristen vil være ok til mandag.

Daniel Agger er nå eneste spiller på skadelisten. Forsvarsspilleren har ennå ikke blitt bra av leggskaden som holdt ham utenfor Stoke-kampen. Men også han bør rekke Everton-kampen på mandag, skriver Liverpool Echo. Det vil i så fall bety at Rafael Benítez har hele førstelagstroppen til disposisjon bortsett fra Emiliano Insua som skal delta i det søramerikanske U20-mesterskapet med Argentina. Insúa & co. åpner turneringen med kamp mot Venezuela på mandag.

Rafael Benítez er hjemme fra sykehuset etter sin tredje nyresteinsoperasjon. Manageren er i gang med rekonvalesensen, og han forventes å bli frisk nok til å lede laget mot Everton.

Rafa skal være svært oppsatt på å komme til enighet med Daniel Agger om en ny langtidskontrakt. Ifølge Echo skal den siste utviklingen i Agger-saken være mer enn bare rykter.