Alonso på ønskeliste

Ifølge journalist Guillem Balague er Xabi Alonso en av spillerne presidentkandidaten i Real Madrid, Florentino Perez, har på sin ønskeliste når han skal prøve å overbevise fansen.

På sin webside hevder anerkjente Balague at Steven Gerrard sammen med Kaka og Cristiano Ronaldo i utgangspunktet var planlagt å være den største lokkematen i valgkampen til Perez, men at representanter for Gerrard blankt har avvist at scouseren vil være interessert i å flytte til Madrid. Det skal Florentino Perez også ha innrømmet.

Ifølge Balague er nå Xabi Alonso blinket ut som en ny mann på listen og at man tror den sentrale midtbanespilleren kan kjøpes for 20 millioner euro, eller om lag £18,5M. Et beløp Guillem Balague tror kan friste Rafael Benitez og vil finansiere et kjøp av Gareth Barry.

Balague har flere ganger avvist at Rafa skal ha fått et budsjett i størrelsesorden £30M for innkjøp til sommeren, og at manageren ikke har fått noe beløp fra Tom Hicks. Han sier også at rykter om at Arjen Robben skal være interessant for Liverpool definitivt ikke stemmer. Rafa skal være ute etter spillere som fortsatt er i utvikling, som kan bli bedre og som vil være i stand til å etablere seg i forhold til forskjellige systemer og taktikk.