Alonso ser fram til ny sesong

Xabi Alonso blir sitert på at han nå retter øynene mot en sjette sesong på Anfield. Daniel Agger i nærheten av skyteepisode. Diego Forlan linket til den røde delen av Merseyside.

Xabi i transferskuddet
Agenten til Xabi Alonso gikk i går ut og bekreftet at hans klient trives i LFC og at ingen klubber hadde kommet med bud på spilleren. En positiv melding, selv om det ikke helt stemte med enkelte artikler i dag som hevder at nevnte agent bekreftet at Xabi blir på Anfield også til neste sesong.

I dagens Daily Express blir imidlertid Xabi Alonso sitert på at han ønsker å spille videre i helrødt, etter at ryktebørsen har gått høyt i det siste om at Gareth Barry kommer inn og Alonso kan være på vei ut innen ligastart 2009/10.

- Tiden flyr. Jeg har allerede vært her i fem år, det har gått så fort, sier Xabi.

- Det har vært oppturer eller nedturer, men jeg har prøve å ha det gøy og lære av hver situasjon. Jeg har utviklet meg til å bli en mye bedre spiller og person.

- Mye har forandret for meg i løpet av min tid her, og nå ser jeg fram til min sjette sesong som Liverpool-spiller.

- Dette har vært en komplett sesong for meg. Jeg har følt meg bra og jeg føler jeg også har spilt bra. Jeg har trives og ønsker å ta det med meg også til de siste par kampene denne sesongen.

- Jeg hadde en fin avslutning på forrige sesong og greide å opprettholde det med Spania i Euro 2008. Det har fortsatt denne sesongen og jeg mener jeg har holdt et veldig bra nivå i de siste 12 eller 13 månedene.

- Nå må jeg prøve å ta dette med meg inn i neste sesong. Det dreier seg ikke om hva du har gjort, men hva du skal gjøre.


Skyting i gaten hvor Agger bor
Nettstedet clickliverpool.com melder at tre maskerte menn tirsdag kveld avfyrte flere skudd mot et hus som kun ligger 20 meter fra villaen hvor Daniel Agger nylig flyttet inn med sin samboer og nå lille sønn. Politiet meldte etterpå at ingen var blitt skadet i angrepet. Liverpool FC har valgt å ikke kommentere opptrinnet.


Forlan vil tilbake til PL
I en heller spekulativ artikkel knytter tabloidavisen Daily Mail Diego Forlan til Liverpool, og en mulig overgang verdt £15M. Saken er smurt sammen etter at søramerikaneren er blitt sitert på at han gjerne kommer tilbake til engelsk fotball etter denne sesongen.

- Jeg vil tenke på min fremtid i juni. Ønsker jeg å komme tilbake til Premier League? Jeg tror jeg er skyldig England noe etter min tid hos Manchester United.

29-årige Forlan har kontrakt med Atletico Madrid fram til 2011.