Alonso-spekulasjoner fortsetter

Spekulasjoner om Alonsos fremtid fortsetter etter at spilleren ikke var med mot Thailand. Alonso vil ikke gi noen garantier. Liverpool misliker uttalelser fra Mascheranos agent. Benítez inn for Distin?

Spanske presse spekulerer nå heftig rundt Xabi Alonsos fremtid. Det hevdes at midtbanespilleren kan være timer unna en overgang til Real Madrid.

Xabi Alonso sto over gårsdagens kamp mot Thailand med det som ble opplyst å være en ankelskade. Rafael Benítez benektet etter kampslutt at det ikke hadde noe som helst med en mulig overgang til Real Madrid å gjøre, slik The Times skrev tidligere på dagen. Den Barcelona-baserte sportsavisen Sport mener at spilleren sto over for ikke å risikere en skade som kan ødelegge en overgang, og tror at Real Madrid snart vil legge 35 millioner euro på bordet. Rafael Benítez skal stå fast på sitt prisforlangende på 38 millioner euro, mens den kongelige klubben ikke har ønsket å øke sitt tilbud fra 27 millioner euro. Men avisen hevder at begge klubber nå har bestemt seg for å ta ne avgjørelset, noe som førte til at Madrid vil komme med et bud på 35 millioner euro, og Liverpool må enten akseptere det eller så trekker Real Madrid seg tilbake.
- Han vil bli veldig bra for oss fordi han vil bring balanse, sier Real Madrids sportsdirektør Miguel Pardeza ifølge Sport.

- Overgangsmarkedet har omdannet kreative midtbanespillere til en utdøende rase. De veldig få som er igjen er enten veldig verdifulle eller umulige å prise vekke fra klubbene sine.

- Vi signerer ham ikke bare for signeringens skyld. Jeg skulle ønske det var flere alternativer til Xabi, men markedet tilbyr ingen.

Xabi Alonso ville i går ikke bekrefte om han spiller for Liverpool neste sesong.
- Det er vanskelig å komme med noen garantier. I øyeblikket koser meg bare her i Thailand, uttaler Alonso til Daily Mirror.

Benítez inn for Distin?
Daily Mirror hevder at Rafael Benítez står klar til å snappe Portsmouths midtstopper Sylvain Distin foran nesen på Martin O'Neill. Aston Villa har fått avslått et bud på £2,5M, men vil nå legge mer penger på bordet. Benítez vil gjerne tilby like mye og få til samtaler med spilleren. Distin skal være villig til å gå til Villa. Der vil han trolig få en plass i startelleveren. En mulighet til å havne i Liverpool vil nok friste ham, selv om nok vil ha tilbakemelding på hvor stor sjanse han har til å spille regelmessig. Trolig kommer ryktene om en ny midtstopper vil øke de nærmeste dagene etter at Martin Skrtel ble skadet mot Thailand, mens Daniel Agger har hatt mange problemer med ryggen.

LFC misliker agent-uttalelser
Liverpool skal være misfornøyd med gårsdagens uttalelser fra Javier Mascheranos agent. Ifølge Daily Mail mistenker Liverpool at penger er et motiv fremfor at Mascheranos kone ikke finner seg til rette og at Spania vil være bedre familien. En ny kontrakt kan være en mer realistisk løsning, spesielt siden Barcelona vil slite med å tilby halvparten av Liverpools verdsetting på £50M. Liverpool Echo har tidligere utelukket at Mascherano får tilbud om en ny kontrakt før han bekrefter at fremtiden ligger på Merseyside.