Ancelotti med korttidsminne

Liverpool opplevde en av sine største kvelder da manageren til Chelsea fikk sin største nedtur, men Carlo Ancelotti har ”glemt” Istanbul og ser fram til toppmøte på Stamford Bridge.

- Jeg husker ikke 2005, sier Ancelotti med et glimt i øyet før møtet med Liverpool. Han var leder for Milan i den legendariske finalen i Istanbul. - Hvis du ønsker det kan jeg huske 2007. Kanskje Rafa husker 2005, men har glemt 2007?

- Det smerter ikke å huske tilbake til dette, hevder italieneren. - Vanskelige øyeblikk innen fotballen kan være av det gode hvis en skal bli bedre, og dette var uten tvil et vanskelig øyeblikk.

- Når du kommer til en finale, da kan du vinne eller tape. Vi tapte en utrolig kamp. Det var av de beste kampene som Milan har spilt under min tid. Vi tapte, det er nå et minne. Et negativt minne.

- 2007 var skjebnen, en mulighet for revansje mot Liverpool etter to år. Det var fantastisk for oss og jeg tror vi var sikre på å vinne den kampen.

- Lagene til Benitez er godt organiserte, først og fremst defensivt og de jobber godt for å vinne ballen. Jeg liker den måten å gjøre det på, hans lag var veldig vanskelige å spille mot. Dette fordi de ikke ga deg mange sjanser, og jeg håper at vi kan komme lettere til sjanser på søndag.

- Problemet vårt i den siste kampen var at vi ikke var sterke nok med ballen. Vi må spille hurtigere pasningsspill.