Anderson håper å overbevise Rafa

Paul Anderson imponerer under sitt utlånsopphold i Nottingham Forest, og nå håper vingen å overbevise Rafael Benitez om at han er en mann å satse på i fremtiden.

20 år gamle Paul Anderson ser ut til å være i ferd med å finne storformen med Nottingham Forest. Til helgen vil vingen få bryne seg mot Derby i et lokaloppgjør i FA-cupens fjerde runde.

- Det blir en god test for oss. Vi spilte mot Derby tidligere i sesongen, og atmosfæren var ganske fiendtlig. Men det må du lære deg å leve med. Disse oppgjørene er vel ikke så ulike lokaloppgjørene i Liverpool i så måte, sier Anderson til Liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis klarer vi å avansere i cupen, og da vet du aldri hva som vil skje i neste runde, sier vingen om nabooppgjøret i det østlige Midlands.

Forest danket som kjent ut Manchester City på imponerende vis i 3.runde.

- Det var flott å slå ut de. Du ønsker alltid å slå lag høyere opp i divisjonssystemet. Det faktum at jeg fortsatt er tilknyttet Liverpool betyr at jeg håper å spille mot slike lag som Manchester City hver uke.

Selv om det går bra nå, fikk Anderson ingen god start på utlånsoppholdet på City Ground.

- Jeg ble skadet mot slutten av fjorårssesongen, da jeg spilte for Swansea, og dro med meg denne skaden over sommeren. Først trodde jeg det kun var en liten smell, men det viste seg å være en ganske alvorlig skade, så det var veldig frustrerende å skrive under for Forest uten å være i stand til å spille på en stund.

- Men nå har jeg lagt dette bak meg, og trives virkelig med det jeg holder på med.

- Det var fint å ta steget opp fra League One til Championship. Jeg har fått spilt en god del kamper på et høyere nivå, og forhåpentligvis fortsetter jeg slik resten av sesongen.

Anderson har rukket å bli en av Forest-fansens favoritter, og i helgen gjorde han sitt andre mål for klubben i 2-0 seieren over Plymouth.

- Jeg har ikke snakket med så mange fans, men når jeg får ballen føler jeg at publikum er opprømt over måten jeg spiller på. Jeg håper de liker meg. Jeg føler det går bra. Jeg er ikke oppe på mitt beste nivå ennå. Målet mitt er å score noen mål til denne sesongen, og gi fansen noe å juble over. Jeg ønsker å spille flere kamper, og gjøre flere mål.

Anderson ble kåret til "Årets unge spiller" i Swansea i fjor, og hadde ikke hatt noe i mot å gjøre seg bemerket på samme måte i Forest. Men det overordnede målet er å spille seg inn i førstelagstroppen til Liverpool.

- Du må ha tro på deg selv, ellers er det ikke vits i å spille fotball. Forhåpentligvis tar Liverpool meg tilbake etter at sesongen er slutt, slik at jeg kan bli en del av førstelagstroppen på Anfield.

- Vi får se. Jeg jobber hardt og gjør jobben min i Nottingham Forest. Forhåpentligvis kan jeg returnere til Liverpool og nå mine mål der. Dersom jeg feiler, så har jeg i alle fall gjort mitt beste.

- Jeg har fått litt feedback fra staben på Melwood. De forteller meg at jeg skal stå på videre, og trives med fotballen min. Det er om å gjøre å spille så mange kamper som mulig.

- Vi får sette oss ned og sammen vurdere situasjonen etter sesongslutt. Evaluere hvordan jeg har gjort det, og komme frem til en avgjørelse om min fremtid ut fra dette, avslutter Anderson.