Anderson skal operere inn metallplate

I morgen tidlig skal utlånte Paul Anderson operere inn en metallplate i armen han brakk fredag. Platen skal bidra til å beinet begynner å gro riktig, og skal fjernes igjen om ti dager.

Liverpools utlånte ving Paul Anderson må som kjent belage seg på et nytt langt skadeopphold etter at han brakk høyre underarm og fikk håndleddet ut av ledd i Nottinghams cupkamp i Derby fredag kveld. Nå melder Melton Times at spilleren skal tilbake til sykehuset i morgen tidlig, for å få operert inn en metallplate i armen. Platen skal holde det brekte beinet på plass i ti dager, slik at det får begynne å gro.

Dette blir 20-åringens andre lengre skadeopphold etter at han sluttet seg til Forest på lån i sommer. Legene har imidlertid sagt at han kan begynne å trene igjen om to til tre uker.

- Ting som dette skjer. Det er kun snakk om seks uker til jeg kan spille fotball igjen. Først trodde jeg at sesongen var over for min del, sier hovedpersonen selv til Melton Times.

- Det var ikke noen stygg takling eller frispark. Jeg landet bare forkjært på armen min. Jeg så på armen etter at det skjedde, og den hang bare og dinglet. Det var ikke så smertefullt, men det tror jeg kommer av at jeg var i sjokk, legger han til.

- Legen sa det var sjelden å se et så stygt brudd etter å ha falt over armen, og han påpekte at det var uvanlig for noen i min alder å pådra seg slike brudd. Men jeg må understreke at jeg falt veldig hardt på armen og det hele skjedde i stor fart.

Armen stod i helt feil retning etter fallet til Anderson, og han fikk behandling og oksygen i seks minutter ute på gressmatta før han ble båret inn i en ventende ambulanse. Han tilbrakte natt til lørdag på sykehuset i Derby, men ble utskrevet lørdag morgen.

- Det fine er at skaden ikke er så alvorlig som den så ut til. Jeg har vært heldig. Det er ingen muskler eller leddbånd som er skadet, så vidt vi vet.

Skulle Nottingham danke ut Derby i omkampen på City Ground, har Forest trukket Manchester United i femte runde om tre uker. Selv om prognosene tilsier fotballspill først om seks uker, nekter Anderson å avskrive United-kampen helt.

- Jeg håper å være tilbake innen den tid om vi skulle gå videre. Dersom jeg får lov til å spille med en tynn gips kan jeg ha en sjanse. Det er trolig en tåpelig tanke, og fysioterapeutene vil trolig nekte meg å spille, men jeg kan ikke gi opp håpet om å få spille i en så stor kamp allerede nå.