Anderson stygt kvestet

Utlånte Paul Anderson ble båret av banen med en stygg armskade under gårsdagens ”Midlands-derby” mellom Derby og Nottingham Forest. Antagelig er håndleddet brukket eller ute av ledd.

Paul Anderson pådro seg en stygg skade drøye kvarteret før slutt i FA-cupkampen mellom Midlands-rivalene Derby og Nottingham Forest på Pride Park i går kveld. Den utlånte Liverpool-vingen gikk overende i en duell med Derbys Paul Connolly, og falt over sin egen arm. Armen så ut til å stå i en unaturlig vinkel. Nottingham Forest melder på sine offisielle nettsider at Andersons håndledd enten er brukket eller ute av ledd. Etter å ha mottatt behandling ute på gressmatta i flere minutter ble Anderson båret av banen på båre, og deretter sendt til sykehus.

- Vi tror Paul enten har brukket eller fått høyre håndledd ut av ledd. På det nåværende tidspunkt er vi ikke sikre, og vi vet heller ikke hvor lenge spilleren blir satt ut av spill. Han vil gjennomgå røntgenundersøkelser, og vi vil vite mer når resultatene fra disse foreligger, uttaler Forest sin assistentmanager David Kelly.

- Vi ønsker Paul god bedring, og håper på en rask rehabilitering, da han har spilt utmerket for oss de siste ukene, legger Kelly til.

Kampen endte for øvrig 1-1, og lagene må dermed ut i omkamp på City Ground tidlig i februar.