Andre Wisdom hentet pokalen

I en høydramatisk finale i Åpent Nordisk Mesterskap for Gutter 16, snudde England med kaptein Andre Wisdom i spissen 0-2 til 3-2 mot Skottland.

England U17 startet med Liverpool-spillerne Jack Robinson på venstreback, Andre Wisdom i midtforsvaret og Conor Coady som midtbaneanker.

Det var imidlertid skottene som begynte best og tok ledelsen på et fantastisk skudd av deres kaptein, den meget gode Fraser Fyvie fra Aberdeen. Før pause hadde de mørkeblå øket til 2-0.

Utover i 2.omgang ble kraftpluggen Wisdom flyttet fram på midtbanen, men kampen snudde først da skottene fikk en spiller tvilsomt utvist.

Etter hvert som engelskmennene jaktet mer og mer på scoringer ble Coady og Robinson ofret til fordel for mer offensive spillere.

England hadde en rekke store sjanser, en av dem til Wisom, men under stor dramatikk var det først i sluttminuttene at man kom tilbake til 2-2.

I ekstraomgangene greide så England å få inn den avgjørende 3-2 scoringen. 16-årige Andre Wisdom, kanskje den mest lovende spilleren i Liverpools ungdomsavdeling for øyeblikket, kunne dermed gå frem og hente trofeet på vegne av landet med tre løver på brystet.