Anelka usikker mot Liverpool

Nicolas Anelka har fått skadet en tå og er ventet ute i tre uker, noe som gjør spissen usikker til kampene mot Liverpool. Bookmaker svetter etter to tap for United.

Toppscorer kjemper mot tiden
Førstkommende onsdag er det to uker til Liverpool spiller hjemme mot Chelsea i Champions League, med påfølgende retur en snau uke senere. Nicolas Anelka pådro seg en tåskade i lørdagens tap mot Tottenham og diagnosen sier tre ukers opphold for franskmannen som også hadde et kort opphold på Anfield. Det betyr at han er svært tvilsom til den første kampen i kvartfinalen, og får også en kamp mot tiden for å kunne bli klar til det andre oppgjøret på Stamford Bridge.

Tok tittel for United på forskudd
Bookmakeren Paddy Power har allerede betalt ut gevinsten til folk som har satt penger på at Manchester United ville vinne Premier League denne sesongen, men innrømmer nå at han kan bli tatt med buksene nede etter Liverpools seire mot United og Aston Villa den siste uka.

- Våre tidlige utbetalinger fikk oss til å vakle sist helg, og selv om United fortsatt må tape tittelen fikk Liverpools femstjerners kamp meg til å svette litt på pannen. Vi liker å gamble like mye som våre kunder og vi var en kamp unna å få rett. Nå kan Liverpools innspurt gjøre at vi må bite i gresset.

Et annet veddemål som Paddy Power betalte ut var for øvrig på at Stoke vil rykke ned, noe som også ble mer usikkert i helgen etter deres seier mot Middlesbrough.

Et selskap som Unibet gir nå fire ganger innsatsen hvis du satser på at Liverpool vinner Premier League denne sesongen. Manchester Unitet gir 1,33, Chelsea 15 og Arsenal 200.